Povezane vesti
Švarceneger imao operaciju na srcu, već šeta Klivlendom
Dnevnik 24.10.2020
KLIVLEND: Holividska filmska zvezda i nekadašnji guverner Kalifornije, Arnold Švarceneger, saopštio je da je bio podvrgnut operaciji na srcu u klinici u Klivlendu, ali da već šeta i oseća se fantastično. Imam novi aortni zalistak, uz moj novi plućni… »
Švarceneger imao još jednu operaciju na srcu
Nova 24.10.2020
Zvezda akcijskih filmova Arnold Švarceneger izjavio je da je bio podvrgnut operaciji srca, ali da se oseća "fantastično". “Imam novi aortni zalistak uz moj novi pIućni zalistak od prošle operacije. Osećam se fantastično i već šetam ulicama Klivlenda”… »
Švarceneger imao još jednu operaciju na srcu: Osećam se fantastično
N1 Info 24.10.2020
Zvezda akcijskih filmova Arnold Švarceneger izjavio je da je bio podvrgnut operaciji srca, ali da se oseća "fantastično". "Imam novi aortni zalistak uz moj novi pIućni zalistak od prošle operacije. Osećam se fantastično i već šetam ulicama Klivlenda"… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO: Napadnut nuklearni kompleks u Natanzu, Iran gađao centralni Izrael balističkim raketama, Tramp razmatra smanjenje vojnih operacija
Insajder pre 28 minutajoš 37 povezanih
Direktor Telekoma: AI locirao hakera koji nam je ukrao podatke, istočno je od nas, tražio je 3 bitkoina
Nedeljnik pre 53 minutajoš 19 povezanih
Razbijena mreža internet prevara: Višemilionska šteta za građane Srbije
IndeksOnline pre 48 minutajoš 20 povezanih
SAD razmatraju "postepeno obustavljanje" napada na Iran
Bloomberg Adria pre 43 minutajoš 16 povezanih
Posle hladnog jutra, pretežno sunčano vreme s temperaturom do 15 °S
RTK pre 33 minutajoš 17 povezanih