Povezane vesti
Bila je na heroinu, deformisala se i tukla majku: Milić Vukašinović o paklu koji je preživeo sa pokojnom ćerkom!
Mondo 24.10.2020
Šokantni detalji iz života ćerke poznatog rokera, a ovo sebi nikada neće oprostiti. Šokantni detalji iz života ćerke poznatog rokera, a ovo sebi nikada neće oprostiti. Pevač Milić Vukašinović, otkrio je kako se nejgova pokojna ćerka Maja… »
Milić iskreno o pokojnoj ćerki: "Hteo sam da je ubijem od batina kada sam video da tuče majku"
Telegraf 24.10.2020
- Maja je mrzela majku, moju prvu ženu, jer ju je zvala "narkomanka", i ona je nju prva provalila da se drogira - otkrio je roker. Roker Milić Vukašinovć nije imao baš bezbrižan život jer je doživeo nešto najgore za svakog roditelja - ostao je… »
Vesti dana »

Studenti koji pešače ka Beogradu u Pančevu odali počast stradalima u Novom Sadu
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih

BLOG UŽIVO „Pumpaj, pumpaj“ odjekuje Terazijama: Vojvođani iz Zemun krenuli ka centru, studenti iz centralne Srbije stigli kod Ada mola
Nova pre 31 minutajoš 61 povezana

"Primorani smo da obustavimo saobraćaj svih međugradskih vozova": Oglasio se "Srbijavoz": Primili smo poziv da su postavljene eksplozivne naprave
Blic pre 31 minutajoš 34 povezane

Studenti u blokadi stižu u Beograd: Crveni tepih kod Terazijske česme, vatromet za bicikliste...
RTV pre 56 minutajoš 34 povezane