Povezane vesti
Bila je na heroinu, deformisala se i tukla majku: Milić Vukašinović o paklu koji je preživeo sa pokojnom ćerkom!
Mondo 24.10.2020
Šokantni detalji iz života ćerke poznatog rokera, a ovo sebi nikada neće oprostiti. Šokantni detalji iz života ćerke poznatog rokera, a ovo sebi nikada neće oprostiti. Pevač Milić Vukašinović, otkrio je kako se nejgova pokojna ćerka Maja Avdibegović… »
Milić iskreno o pokojnoj ćerki: "Hteo sam da je ubijem od batina kada sam video da tuče majku"
Telegraf 24.10.2020
- Maja je mrzela majku, moju prvu ženu, jer ju je zvala "narkomanka", i ona je nju prva provalila da se drogira - otkrio je roker. Roker Milić Vukašinovć nije imao baš bezbrižan život jer je doživeo nešto najgore za svakog roditelja - ostao je bez ćerke… »
Vesti dana »

Deklaracija sa samita u Odesi: Intenziviranje podrške Ukrajini, jačanje sankcija Rusiji
Danas pre 4 satijoš 4 povezane

(Mapa): Meteorolog otkriva kada ćemo imati novi toplotni talas, a kada nepogode: Ovaj dan sledeće nedelje je kritičan
Blic pre 22 minutajoš 1 povezana

Trudnica (47) povređena u udesu: Izgubila kontrolu nad džipom, pa se zakucala u ogradu kuće
Blic pre 7 satijoš 3 povezane