Повезане вести
Ово се дешава први пут у историји Србије! Ћерка тужила мајку: Мучила ме и малтретирала, налазим доказе - украла ме из…
Курир 24.10.2020
Виолентина Томић Ашковић из Свилајнца одлучила је да тужи мајку Верицу Ашковиц из Врњачке Бање због сумње да ју је украла из породилишта пре 42 године! Виолентина тврди да има доказе да је отета одмах ро гођењу и Верица, која… »
Виолентина из Свилајнца тужила мајку: Сигурна сам да ме је отела од неке жене на порођају
Ноизз 24.10.2020
Виолентина Томић Ашковић из Свилајнца одлучила је да тужи мајку Верицу Ашковиц из Врњачке Бање због сумње да ју је украла из породилишта пре 42 године! Виолентина тврди да има доказе да је отета одмах ро гођењу и да Верица… »
Вести дана »

Мандић и Кнежевић присуствовали паради, опозиција поручује да је одлука Војске Црне Горе да учествује „срамна“
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 2 сатајош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Трамп: Венецуела одмах да прихвати притворене у психијатријским болницама и затворенике које је „угурала“ у САД
Данас пре 2 сатајош 1 повезана