Povezane vesti

Varao Miljanu?! Zola pisao nepoznatoj devojci "obrlatiću ovu kravu kako znam i umem, ljubim te" - Miljana sve saznala!

Varao Miljanu?! Zola pisao nepoznatoj devojci "obrlatiću ovu kravu kako znam i umem, ljubim te" - Miljana sve saznala!

Mondo 24.10.2020
U javnost isplivala navodna prepiska Miljaninog dečka Zole i nepoznate devojke. U javnost isplivala navodna prepiska Miljaninog dečka Zole i nepoznate devojke Već nekoliko dana u Zadruzi kruže priče da je Lazar Čolić Zola varao Miljanu Kulić dok… »
Isplivale prepiske Zole i devojke sa kojom je varao Miljanu: "Onu kravu ću da obrlatim kako znam"

Isplivale prepiske Zole i devojke sa kojom je varao Miljanu: "Onu kravu ću da obrlatim kako znam"

Telegraf 24.10.2020
Dok je Kulićeva boravila u rijalitiju, Čolić je uživao u zagrljaju druge. Već nekoliko dana u Zadruzi kruže priče da je Lazar Čolić Zola varao Miljanu Kulić dok nije ušao u rijaliti, a sada su isplivale i njegove prepiske za devojkom sa kojom… »
Obrlatiću kravu kako znam i umem! Drži mi fige sa nišlijkama: Isplivala šok prepiska, Zola pljuvao Miljanu kod ljubavnice!

Obrlatiću kravu kako znam i umem! Drži mi fige sa nišlijkama: Isplivala šok prepiska, Zola pljuvao Miljanu kod ljubavnice!

Kurir 24.10.2020
Lazar Čolić Zola tvrdio je da sadašnju devojku Miljanu Kulić nije varao pre ulaska u rijaliti, a sada su isplivale poruke koje govore potpuno suprotno. Zola je tvrdio da se nije ni dopisivao, niti varao Miljanu, u šta ona nije mogla da poveruje, jer… »

Vesti dana »