Повезане вести
Варао Миљану?! Зола писао непознатој девојци "обрлатићу ову краву како знам и умем, љубим те" - Миљана све сазнала!
Мондо 24.10.2020
У јавност испливала наводна преписка Миљаниног дечка Золе и непознате девојке. У јавност испливала наводна преписка Миљаниног дечка Золе и непознате девојке Већ неколико дана у Задрузи круже приче да је Лазар Чолић Зола варао… »
Испливале преписке Золе и девојке са којом је варао Миљану: "Ону краву ћу да обрлатим како знам"
Телеграф 24.10.2020
Док је Кулићева боравила у ријалитију, Чолић је уживао у загрљају друге. Већ неколико дана у Задрузи круже приче да је Лазар Чолић Зола варао Миљану Кулић док није ушао у ријалити, а сада су испливале и његове преписке за… »
Обрлатићу краву како знам и умем! Држи ми фиге са нишлијкама: Испливала шок преписка, Зола пљувао Миљану код љубавнице!
Курир 24.10.2020
Лазар Чолић Зола тврдио је да садашњу девојку Миљану Кулић није варао пре уласка у ријалити, а сада су испливале поруке које говоре потпуно супротно. Зола је тврдио да се није ни дописивао, нити варао Миљану, у шта она није… »
Вести дана »
Председник Вучић се састао са тимовима задуженим за енергетску стабилност
РТВ пре 1 минутјош 27 повезаних
У ваздушним ударима Тајланда на Камбоџу погинула четири цивила, рањено девет
Политика пре 26 минутајош 32 повезане
Јокићу су 3,9 секунде довољне да направи чудо: Погледајте шта је урадио док су га "тукли"
Мондо пре 11 минутајош 36 повезаних