Povezane vesti
Gradonačelnik Kijeva pozitivan na koronu, radiće od kuće
Radio 021 24.10.2020
Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko rekao je da je pozitivan na korona virus. "Koronavirus došao je u najnezgodnijem trenutku. Danas sam dobio pozitivan rezultat testa. Osećam se dobro, ali ću morati u samoizolaciju. Radiću od kuće", rekao je… »
Kličko pozitivan na koronavirus
Nova 24.10.2020
Bivši svetski šampion u boksu i trenutni gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko, rekao je da je pozitivan na koronavirus. “Koronavirus došao je u najnezgodnijem trenutku. Danas sam dobio pozitivan rezultat testa. Osećam se dobro. Ali ću morati u… »
Vitalij Kličko pozitivan na koronavirus
N1 Info 24.10.2020
Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko rekao je da je pozitivan na koronavirus. "Koronavirus došao je u najnezgodnijem trenutku. Danas sam dobio pozitivan rezultat testa. Osećam se dobro. Ali ću morati u samoizolaciju. Radiću od kuće", rekao je… »
Vesti dana »

Incident ispred Skupštine Srbije: Poslanica NPS pokušala nožem da iseče transparent
NIN pre 3 satajoš 16 povezanih

"Što vam tačno smeta precrtani kukasti krst? Šta to govori o vama?" Oglasila se Brnabić: Za njih je bolje naci, nego ćaci (video)
Kurir pre 6 minutajoš 34 povezane

Susreti na Drini - srpski narod jedinstven i nepokolebljiv /foto/
Sputnik pre 1 minutjoš 18 povezanih

Muškarac naleteo kolima na ljude u Nemačkoj, među povređenima njegova žena i ćerka
N1 Info pre 5 minutajoš 19 povezanih

Rusija pripremila 1212 tela za razmenu, Kijev izbegava prijem: Moskva spremna, akcija blokirana sa ukrajinske strane
Pravda pre 2 satajoš 18 povezanih