Povezane vesti
Gradonačelnik Kijeva pozitivan na koronu, radiće od kuće
Radio 021 24.10.2020
Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko rekao je da je pozitivan na korona virus. "Koronavirus došao je u najnezgodnijem trenutku. Danas sam dobio pozitivan rezultat testa. Osećam se dobro, ali ću morati u samoizolaciju. Radiću od kuće", rekao je Kličko, dan… »
Kličko pozitivan na koronavirus
Nova 24.10.2020
Bivši svetski šampion u boksu i trenutni gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko, rekao je da je pozitivan na koronavirus. “Koronavirus došao je u najnezgodnijem trenutku. Danas sam dobio pozitivan rezultat testa. Osećam se dobro. Ali ću morati u… »
Vitalij Kličko pozitivan na koronavirus
N1 Info 24.10.2020
Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko rekao je da je pozitivan na koronavirus. "Koronavirus došao je u najnezgodnijem trenutku. Danas sam dobio pozitivan rezultat testa. Osećam se dobro. Ali ću morati u samoizolaciju. Radiću od kuće", rekao je Kličko, dan… »
Vesti dana »
Uvedene vanredne mere u Mađarskoj! Temperaturni rekordi padaju u komšiluku Srbije: "Ovo je upozorenje trećeg nivoa"
Blic pre 25 minutajoš 26 povezanih
Iran i SAD dogovorili se da prekinu najnovije napade, sastanak ponovo u utorak u Dohi
Beta pre 10 minutajoš 21 povezana
MUP: Nije bilo incidenta na muzičkom festivalu na Ušću, niko nije povređen
Radio 021 pre 40 minutajoš 17 povezanih
"Janik je bio izdvojen, stidljiv, ali..." Kecmanovića na Vimbldonu čeka najteži zadatak - meč protiv Sinera! Evo kako Srbin pamti Italijana
Kurir pre 39 minutajoš 23 povezane