Povezane vesti
Kličko pozitivan na koronavirus
Nova 24.10.2020
Bivši svetski šampion u boksu i trenutni gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko, rekao je da je pozitivan na koronavirus. “Koronavirus došao je u najnezgodnijem trenutku. Danas sam dobio pozitivan rezultat testa. Osećam se dobro. Ali ću morati u… »
Gradonačelnik Kijeva pozitivan na koronu, radiće od kuće
Radio 021 24.10.2020
Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko rekao je da je pozitivan na korona virus. "Koronavirus došao je u najnezgodnijem trenutku. Danas sam dobio pozitivan rezultat testa. Osećam se dobro, ali ću morati u samoizolaciju. Radiću od kuće", rekao je… »
Vitalij Kličko pozitivan na koronavirus
N1 Info 24.10.2020
Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko rekao je da je pozitivan na koronavirus. "Koronavirus došao je u najnezgodnijem trenutku. Danas sam dobio pozitivan rezultat testa. Osećam se dobro. Ali ću morati u samoizolaciju. Radiću od kuće", rekao je… »
Vesti dana »

Studenti Filozofskog fakulteta u blokadi: Eu nije nadležna, nemamo očekivanja od njih
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

KRIK: Puštena iz pritvora devojka koja je autom udarila studentkinju na protestu
Vreme pre 3 satajoš 1 povezana

Tramp kaže da bi bilo glupo odbiti skupoceni avion koji poklanja Katar
Danas pre 8 satijoš 2 povezane

(Mape): Hladni talas donosi mraz i sneg u maju, ujutru blizu nula stepeni! Rhmz upalio alarme zbog niskih temperatura!
Blic pre 7 satijoš 1 povezana