Повезане вести
Градоначелник Кијева позитиван на корону, радиће од куће
Радио 021 24.10.2020
Градоначелник Кијева Виталиј Кличко рекао је да је позитиван на корона вирус. "Коронавирус дошао је у најнезгоднијем тренутку. Данас сам добио позитиван резултат теста. Осећам се добро, али ћу морати у самоизолацију. Радићу од… »
Кличко позитиван на коронавирус
Нова 24.10.2020
Бивши светски шампион у боксу и тренутни градоначелник Кијева Виталиј Кличко, рекао је да је позитиван на коронавирус. “Коронавирус дошао је у најнезгоднијем тренутку. Данас сам добио позитиван резултат теста. Осећам се добро… »
Виталиј Кличко позитиван на коронавирус
Н1 Инфо 24.10.2020
Градоначелник Кијева Виталиј Кличко рекао је да је позитиван на коронавирус. "Коронавирус дошао је у најнезгоднијем тренутку. Данас сам добио позитиван резултат теста. Осећам се добро. Али ћу морати у самоизолацију. Радићу од… »
Вести дана »

Дачић о случају пада надстрешнице: Не може се унапред одбацити питање да ли је дошло до саботаже, диверзије или тероризма
Данас пре 1 сатјош 2 повезане

"Володимире, ако не прихватиш Путинове услове, уништиће Украјину": Испливали сви детаљи разговора Трампа и Зеленског: Лидер САД псовао, понижавао и бацао мапе
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Први резултати избора у Северној Македонији: Кандидати за градоначелнике ВМРО-ДПМНЕ воде у 53 општине
Блиц пре 1 сатјош 5 повезаних