Povezane vesti
Gradonačelnik Kijeva pozitivan na koronu, radiće od kuće
Radio 021 24.10.2020
Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko rekao je da je pozitivan na korona virus. "Koronavirus došao je u najnezgodnijem trenutku. Danas sam dobio pozitivan rezultat testa. Osećam se dobro, ali ću morati u samoizolaciju. Radiću od kuće", rekao je Kličko, dan… »
Kličko pozitivan na koronavirus
Nova 24.10.2020
Bivši svetski šampion u boksu i trenutni gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko, rekao je da je pozitivan na koronavirus. “Koronavirus došao je u najnezgodnijem trenutku. Danas sam dobio pozitivan rezultat testa. Osećam se dobro. Ali ću morati u… »
Vitalij Kličko pozitivan na koronavirus
N1 Info 24.10.2020
Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko rekao je da je pozitivan na koronavirus. "Koronavirus došao je u najnezgodnijem trenutku. Danas sam dobio pozitivan rezultat testa. Osećam se dobro. Ali ću morati u samoizolaciju. Radiću od kuće", rekao je Kličko, dan… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Protest na Slaviji od 18h: Studenti objavili plan i program, biće mnogo govornika
Nova pre 3 minutajoš 32 povezane

Vremenska prognoza za subotu, 28. jun: Promenljivo oblačno sa kišom, temperatura do 31 stepena
Beta pre 48 minutajoš 22 povezane

Unuka žiže Stojanović zna cela Srbija o njegovom snimku pričalo se godinama, a evo čime se danas bavi
Alo pre 28 minutajoš 25 povezanih

Studentski protest: Bez nasilja, ali sa jasnim zahtevima do 21h
Serbian News Media pre 28 minutajoš 15 povezanih

'Vidimo se na Vidovdan': Bez vozova, uz privođenja i proterivanja, Vučić odbija 'ultimatum' studenata
BBC News pre 58 minutajoš 14 povezanih