Povezane vesti
Vučić i ja smo ozbiljni političari: Dačić otkrio o čemu je razgovarao sa predsednikom Srbije (kurir televizija)
Kurir 24.10.2020
Prvi put nakon 90-ih godina na mestu predsednika Skupštine našao se i predsednik jedne partije, Ivica Dačić. Već nedeljama unazad polemiše se o tome ko će biti novi ministri, a sve intrigira i koliko će fotelja dobiti SPS. "Mene više ne zanima ko će biti… »
Ivica Dačić: Moja nova funkcija je druga po važnosti u državi (kurir televizija)
Kurir 24.10.2020
Bivši ministar spoljnih poslova Ivica Dačić od ove nedelje stupio je na novu funkciju predsednika Skupštine Republike Srbije. I dok se odmah pokrenulo pitanje u javnosti da li je ovo korak unapred ili korak unazad u njegovoj zavidnoj političkoj karijeri… »
Ivica Dačić u usijanju na Kurir televiziji: Funkcija predsednika Skupštine je najviša u mojoj karijeri, Vučić mi je prijatelj…
Kurir 24.10.2020
Ivica Dačić je iz fotelje ministra spoljnih poslova prešao na mesto predsednika Skupštine. O novoj funkciji, poziciji SPS-a u novoj vladi i mnogim drugim aktuelnim temama, Ivica Dačić govorio je u emisiji "Usijanje" na Kurir televiziji. "Baš bukvalno sa… »
Gost usijanja Ivica Dačić:Da li je za bivšeg šefa diplomatije nova funcija nagrada ili kazna?
Kurir 24.10.2020
Predsednik SPS-a nakon ministarskog mesta dobio je funkciju Predsednika Skupštine Srbije. Nakon što je ova informacija postala i zvanična mediji su otvorili pitanje da li je nova pozicija za Dačića korak u nazad? Koliko ministarstava SPS može da očekuje… »
Vesti dana »
Rast cena nafte zbog rata na Bliskom istoku: Vozače u Evropi čekaju i do 200 evra veći troškove za gorivo
NIN pre 35 minutajoš 31 povezana
BLOG UŽIVO Izrael pogodio nuklearni kompleks u Teheranu, Iran napada tankere u Ormuskom moreuzu i preti: "Zalivom će teći krv osvajača"
Nova pre 25 minutajoš 41 povezana
Vlada Srbije odala počast Zoranu Đinđiću na 23. godišnjicu atentata
In medija pre 45 minutajoš 61 povezana
Da li Evropa može biti mirna zbog sukoba na Bliskom istoku? Kako rat u Iranu stiže do granica Evrope i šta kaže NATO?
Euronews pre 1 satjoš 50 povezanih
Novosađani, iskoristite vikend: Biće sunčano i toplo, od nedelje će biti kiše i malo svežije
Radio 021 pre 50 minutajoš 29 povezanih