Povezane vesti

Ivica Dačić: Moja nova funkcija je druga po važnosti u državi (kurir televizija)

Ivica Dačić: Moja nova funkcija je druga po važnosti u državi (kurir televizija)

Kurir 24.10.2020
Bivši ministar spoljnih poslova Ivica Dačić od ove nedelje stupio je na novu funkciju predsednika Skupštine Republike Srbije. I dok se odmah pokrenulo pitanje u javnosti da li je ovo korak unapred ili korak unazad u njegovoj zavidnoj političkoj… »
Vučić i ja smo ozbiljni političari: Dačić otkrio o čemu je razgovarao sa predsednikom Srbije (kurir televizija)

Vučić i ja smo ozbiljni političari: Dačić otkrio o čemu je razgovarao sa predsednikom Srbije (kurir televizija)

Kurir 24.10.2020
Prvi put nakon 90-ih godina na mestu predsednika Skupštine našao se i predsednik jedne partije, Ivica Dačić. Već nedeljama unazad polemiše se o tome ko će biti novi ministri, a sve intrigira i koliko će fotelja dobiti SPS. "Mene više ne zanima ko… »
Ivica Dačić u usijanju na Kurir televiziji: Funkcija predsednika Skupštine je najviša u mojoj karijeri, Vučić mi je…

Ivica Dačić u usijanju na Kurir televiziji: Funkcija predsednika Skupštine je najviša u mojoj karijeri, Vučić mi je…

Kurir 24.10.2020
Ivica Dačić je iz fotelje ministra spoljnih poslova prešao na mesto predsednika Skupštine. O novoj funkciji, poziciji SPS-a u novoj vladi i mnogim drugim aktuelnim temama, Ivica Dačić govorio je u emisiji "Usijanje" na Kurir televiziji. "Baš… »
Gost usijanja Ivica Dačić:Da li je za bivšeg šefa diplomatije nova funcija nagrada ili kazna?

Gost usijanja Ivica Dačić:Da li je za bivšeg šefa diplomatije nova funcija nagrada ili kazna?

Kurir 24.10.2020
Predsednik SPS-a nakon ministarskog mesta dobio je funkciju Predsednika Skupštine Srbije. Nakon što je ova informacija postala i zvanična mediji su otvorili pitanje da li je nova pozicija za Dačića korak u nazad? Koliko ministarstava SPS može da… »

Vesti dana »