Повезане вести

Вучић и ја смо озбиљни политичари: Дачић открио о чему је разговарао са председником Србије (курир телевизија)

Вучић и ја смо озбиљни политичари: Дачић открио о чему је разговарао са председником Србије (курир телевизија)

Курир 24.10.2020
Први пут након 90-их година на месту председника Скупштине нашао се и председник једне партије, Ивица Дачић. Већ недељама уназад полемише се о томе ко ће бити нови министри, а све интригира и колико ће фотеља добити СПС. "Мене… »
Ивица Дачић: Моја нова функција је друга по важности у држави (курир телевизија)

Ивица Дачић: Моја нова функција је друга по важности у држави (курир телевизија)

Курир 24.10.2020
Бивши министар спољних послова Ивица Дачић од ове недеље ступио је на нову функцију председника Скупштине Републике Србије. И док се одмах покренуло питање у јавности да ли је ово корак унапред или корак уназад у његовој… »
Ивица Дачић у усијању на Курир телевизији: Функција председника Скупштине је највиша у мојој каријери, Вучић ми је пријатељ…

Ивица Дачић у усијању на Курир телевизији: Функција председника Скупштине је највиша у мојој каријери, Вучић ми је пријатељ…

Курир 24.10.2020
Ивица Дачић је из фотеље министра спољних послова прешао на место председника Скупштине. О новој функцији, позицији СПС-а у новој влади и многим другим актуелним темама, Ивица Дачић говорио је у емисији "Усијање" на Курир… »
Гост усијања Ивица Дачић:Да ли је за бившег шефа дипломатије нова фунција награда или казна?

Гост усијања Ивица Дачић:Да ли је за бившег шефа дипломатије нова фунција награда или казна?

Курир 24.10.2020
Председник СПС-а након министарског места добио је функцију Председника Скупштине Србије. Након што је ова информација постала и званична медији су отворили питање да ли је нова позиција за Дачића корак у назад? Колико… »

Вести дана »