Povezane vesti
Zašto su se posvađale Anastasija i Luna Đogani? Cecina kćerka otkrila da li se rijaliti zvezda nabacivala njenom dečku!
Mondo 24.10.2020
Anastasija Ražnatović otkrila je u kakvom je odnosu i šta misli o Luni Đogani sa kojom se nekada družila. Anastasija Ražnatović otkrila je u kakvom je odnosu i šta misli o Luni Đogani sa kojom se nekada družila. Kćerka Svetlane Cece Ražnatović… »
Anastasija otvoreno o odnosu sa Lunom Đogani! Ražnatovićka otkrila pozadinu njihove svađe: A evo šta joj nikako nije u redu!…
Kurir 24.10.2020
Anastasija Ražnatović otkrila je u kakvom je odnosu i šta misli o Luni Đogani sa kojom se nekada družila. Anastasija je otkrila pozadinu svađe sa Lunom Đogani. "Prema Luni nemam nikakvo loše osećanje. Zapravo, ja mislim da je ona dobar čovek. Mi smo se… »
Vesti dana »

Ognjen Ravić osvojio četvrto mesto: Ispao u finalu Farme 8: "Čeka me Elena", na imanju su ostala još samo njih trojica (foto)
Blic pre 38 minutajoš 4 povezane

Sferopulos ljut posle poraza od Spartaka: Imamo još jednu šansu, nema izgovora za neuspeh
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Gaza: Izrael ubio 45 Palestinaca, većinu u blizini centara za pomoć
Blic pre 53 minutajoš 1 povezana

Sekao se nožem i ubadao u vrat, pa sve snimio za društvene mreže: Užas na Čukarici: Muškarac u zadnji čas primljen u bolnicu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

U Nigeriji ubijeno najmanje 100 ljudi: "Mnoge porodice su bile zaključane i spaljene u svojim sobama"
Kurir pre 3 minutajoš 1 povezana