Povezane vesti
Zašto su se posvađale Anastasija i Luna Đogani? Cecina kćerka otkrila da li se rijaliti zvezda nabacivala njenom dečku!
Mondo 24.10.2020
Anastasija Ražnatović otkrila je u kakvom je odnosu i šta misli o Luni Đogani sa kojom se nekada družila. Anastasija Ražnatović otkrila je u kakvom je odnosu i šta misli o Luni Đogani sa kojom se nekada družila. Kćerka Svetlane Cece Ražnatović… »
Anastasija otvoreno o odnosu sa Lunom Đogani! Ražnatovićka otkrila pozadinu njihove svađe: A evo šta joj nikako nije u redu!…
Kurir 24.10.2020
Anastasija Ražnatović otkrila je u kakvom je odnosu i šta misli o Luni Đogani sa kojom se nekada družila. Anastasija je otkrila pozadinu svađe sa Lunom Đogani. "Prema Luni nemam nikakvo loše osećanje. Zapravo, ja mislim da je ona dobar čovek. Mi smo se… »
Vesti dana »
(Foto) Treća nesreća u kojoj je učestvovala pratnja Milojka Spajića za nepune dve godine Ukrajinac (21) BMW-om ušao u suprotan smer, pa se zakucao u vozilo: Povređeni policajci
Blic pre 30 minutajoš 2 povezane
Danas oblačno sa sunčanim intervalima, temperatura do 17 stepeni.
Glas Zapadne Srbije pre 4 minutajoš 4 povezane
Iz Srbije u BiH hteo da prenese pet miliona! Otvorili mu auto na granici, pa videli gepek pun keša i lažna dokumenta
Blic pre 8 satijoš 1 povezana