Povezane vesti

Afganistanske snage ubile jednog od vođa Al Kaide

Al Jazeera 25.10.2020
Al-Masri se nalazio na FBI-ovoj listi najtraženijih terorista. Afganistanske snage sigurnosti ubile su Abu Muhsin al-Masrija, jednog od visoko rangiranih vođa Al Kaide koji se nalazio na FBI-ovoj listi najtraženijih terorista, izvijestila je kasno u… »

Ubijen lider Al Kaide: Specijalna operacija u Gazni, a evo ko stoji iza likvidacije

Večernje novosti 25.10.2020
AVGANISTANSKE bezbednosne snage ubile su Abu Muhsin al-Masrija, jednog od lidera Al Kaide koji je na listi najtraženijih terorista FBI, saopštio je sinoć avganistanski Nacionalni direktorat za bezbednost. Al-Masri je optužen u Sjedinjenim Državama… »

Ubijen drugi čovek Al Kaide

Radio 021 25.10.2020
Avganistanske bezbednosne snage ubile su Abu Muhsin al-Masrija, jednog od lidera Al Kaide koji je na listi najtraženijih terorista FBI, saopštio je avganistanski Nacionalni direktorat za bezbednost. Al-Masri je optužen u Sjedinjenim Državama zbog… »

Ubijen drugi čovek Al Kaide: U Avganistanu likvidran jedan od najtraženijih terorista

Blic 24.10.2020
Avganistanske bezbednosne snage ubile su Abu Muhsin al-Masrija, jednog od lidera Al Kaide koji je na listi najtraženijih terorista FBI, saopštio je večeras avganistanski Nacionalni direktorat za bezbednost. Al-Masri je optužen u Sjedinjenim Državama… »

Ubijen vođa Al-Kaide: Avganistanske snage likvidirale jednog od najtraženijih terorista

Večernje novosti 24.10.2020
AVGANISTANSKE bezbednosne snage ubile su Abu Muhsin al-Masrija, jednog od lidera Al Kaide koji je na listi najtraženijih terorista FBI, saopštio je večeras avganistanski Nacionalni direktorat za bezbednost. Al-Masri je optužen u Sjedinjenim Državama… »

Vesti dana »