Povezane vesti

Specijalni Trampov izaslanik sa Srbima u Milvokiju: Grenel objavio fotografiju sa starešinom hrama Svetog Save (foto)

Kurir 25.10.2020
Specijalni predstavnik Bele kuće za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel objavio je fotografiju današnjeg susreta sa starešinom hrama Svetog Save u Milvokiju, protojerejem stavroforom Draganom Veleušićem. Grenel je na svom Instagram nalogu… »

Grenel na liturgiji SPC

N1 Info 25.10.2020
Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel prisustvovao je liturgiji u Hramu Svetog Save u Milvokiju, koju je služio starešina hrama Dragan Veleušić. Predstavnici Inicijative Srbi za Trampa 2020… »

Grenel na liturgiji u Hramu Svetog Save

B92 25.10.2020
Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ricard Grenel prisustvovao je danas liturgiji u hramu Svetog Save u Milvokiju. Liturgiju je služio starešina hrama, protojerej stavrofor Dragan Veleušić. Grenelovu posetu… »

Grenel na liturgiji u Hramu Svetog Save u Milvokiju

RTS 25.10.2020
Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel prisustvovao je liturgiji u Hramu Svetog Save u Milvokiju, koju je služio starešina hrama, protojerej stavrofor Dragan Veleušić. Inicijatija "Srbi za Trampa… »

Grenel preneo Srbima Trampove reči, pa dobio šljivovicu

Nova 25.10.2020
Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel prisustvovao je danas liturgiji u hramu Svetog Save u Milvokiju koju je služio starešina hrama, protojerej stavrofor Dragan Veleušić. Grenelovu posetu hramu… »

Grenel preneo trampovu poruku Srbima: Specijalni izaslanik na liturgiji u hramu Svetog Save u Milvokiju (video, foto)

Blic 25.10.2020
Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ricard Grenel prisustvovao je danas liturgiji u hramu Svetog Save u Milvokiju koju je služio starešina hrama, protojerej stavrofor Dragan Veleušić. Grenelovu posetu hramu… »

Grenel na liturgiji u Hramu Svetog Save u Milvokiju

Vesti online 25.10.2020
Specijalni izaslanik predsednika SAD za dijalog Ričard Grenel prisustvovao je danas liturgiji u Crkvi Svetog Save u Milvokiju, koju je služio starešina hrama protojerej stavrofor Dragan Veleušić. Izuzetna čast da ugostimo Grenela. Nakon liturgije u… »

Grenel na liturgiji u hramu Svetog Save: Trampov savetnik pred srpskim ikonama (foto)

Mondo 25.10.2020
Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ricard Grenel prisustvovao je danas liturgiji u hramu Svetog Save u Milvokiju koju je služio starešina hrama, protojerej stavrofor Dragan Veleušić. Specijalni izaslanik… »

Grenelu šljivovica od domaćina: Trampov specijalac na liturgiji u Hramu Svetog Save (foto/video)

Kurir 25.10.2020
Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel prisustvovao je danas liturgiji u hramu Svetog Save u Milvokiju koju je služio starešina hrama protojerej stavrofor Dragan Veleušić. Grenelovu posetu hramu… »

Grenel na liturgiji u hramu Svetog Save u Milvokiju: Trampov specijalni izaslanik dobio poklon od oca Veleušića (foto)

Večernje novosti 25.10.2020
SPECIJALNI izaslanik predsednika SAD za dijalog Ričard Grenel prisustvovao je danas liturgiji u Crkvi Svetog Save u Milvokiju, koju je služio starešina hrama protojerej stavrofor Dragan Veleušić. Nakon liturgije u znak zahvalnosti otac Veleušić je… »

Grenel na liturgiji u Hramu Svetog Save u Milvokiju

RTV 25.10.2020
MILVOKI - Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel prisustvovao je danas liturgiji u hramu Svetog Save u Milvokiju koju je služio starešina hrama, protojerej stavrofor Dragan Veleušić. Grenelovu posetu… »

Grenel sa srpsko-američkom zajednicom o vitalnim pitanjima

Nova 25.10.2020
Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel, koji boravi u poseti lokalnoj srpskoj zajednici u Viskonsinu, u subotu se obratio na skupu u američko-srpskoj sali, u organizaciji Republikanske stranke iz… »

Grenel Danas na liturgiji kod američkih Srba: Oglasio se na Instagramu: Oni gore od želje da glasaju za Trampa

Kurir 25.10.2020
Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine, Ričard Grenel, objavio je na svom Instagramu profilu da je u subotu posetio lokalnu srpsku zajednicu u Viskonsinu, u okviru kampanje Inicijative "Srbi za Trampa 2020", a… »

Kada će Tramp doći u Srbiju? Grenel otkrio planove predsednika SAD (video)

Večernje novosti 25.10.2020
SPECIJALNI izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel boravi u poseti lokalnoj srpskoj zajednici u Viskonsinu, gde je potvrdio da će američki predsednik Donald Tramp posetiti Srbiju i objavio kada će se to dogoditi… »

Grenel sa Srbima u milvokiju: Kad pobedi na izborima, Tramp dolazi u Beograd

Kurir 25.10.2020
Veoma smo ponosni na ono što smo uradili na približavanju Beograda i Prištine u razgovorima o ekonomiji, rekao je specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel u obraćanju lokalnoj srpskoj zajednici u… »

Grenel sa Srbima iz Milvokija: Specijalni izaslanik američkog predsednika sutra na liturgiji u hramu Svetog Save (video)

Blic 24.10.2020
Specijalni izaslanik američkog predsednika za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel, koji boravi u poseti lokalnoj srpskoj zajednici u Viskonsinu, danas se obratio na skupu u američko-srpskoj sali, u organizaciji Republikanske stranke iz Milvokija… »

Vesti dana »