Povezane vesti
Kurz: Uskoro bismo mogli imati 6.000 novozaraženih dnevno
Al Jazeera 25.10.2020
Austrijski kancelar upozorio je da bi zbog širenja korona virusa ova zemlja uskoro mogla ostati bez bolničkih kapaciteta. Austrijski kancelar Sebastian Kurz upozorio je da bi Austrija mogla uskoro biti suočena sa 6.000 novozaraženih dnevno, što bi moglo… »
Kurc: Uskoro bismo mogli imati 6.000 novozaraženih dnevno
RTV 25.10.2020
BEČ - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc upozorio je da bi Austrija mogla uskoro biti suočena sa 6.000 novozaraženih dnevno, što bi moglo znatno da promeni stanje u bolnicama. Kurc je, u intervjuu bečkom dnevniku "Esterajh", rekao da se sitacija u… »
Kurc upozorava: Uskoro bismo mogli da imamo 6.000 novozaraženih dnevno
Vesti online 25.10.2020
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc upozorio je da bi Austrija mogla uskoro biti suočena sa 6.000 novozaraženih dnevno, što bi moglo znatno da promeni stanje u bolnicama. Kurc je, u intervjuu bečkom dnevniku „Esterajh“, rekao da se sitacija u Austriji… »
Vesti dana »
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 10 minutajoš 5 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 1 satjoš 45 povezanih
Cena nafte porasla više šest odsto i azijske berze pale posle Trampovih izjava oko Irana
Nova pre 5 minutajoš 37 povezanih