Повезане вести
Премијер Бугарске Бојко Борисов позитиван на коронавирус
Н1 Инфо 25.10.2020
Бугарски премијер Бојко Борисов позитиван је на нови коронавирус, док је број оболелих од ЦОВИД-19 у балканској земљи у сталном порасту у последње две седмице. Борисов је потврдио да је позитиван на ЦОВИД-19 у недељу у поруци… »
Борисов потврдио да је позитиван на коронавирус
Политика 25.10.2020
СОФИЈА – Бугарски премијер Бојко Борисов саопштио је данас да је позитиван на коронавирус, да се осећа лоше и да ће остати код куће. „После два (негативна) ПЦР теста, данас сам био позитиван. Осећам општу нелагоду. Лекари су ми… »
Бугарски премијер има корону: Осећам општу нелагоду
Нова 25.10.2020
Бугарски премијер Бојко Борисов саопштио је данас да је позитиван на коронавирус. “Осећам општу нелагоду. Лекари су ми препоручили да останем код куће”, поручио је Борисов преко Фејсбука и додао да је обавестио надлежне о свим… »
Два теста негативна, трећи позитиван: Бугарски премијер од министра зарадио корону
Телеграф 25.10.2020
Борисов је још у суботу изјавио да је у самоизолацији пошто је био у контакту са замеником министра грађевине Николајем Нанковом. Премијер Бугарске Бојко Борисов потврдио је да је заражен корона вирусом. После два тестирања… »
Бојко Борисов има корону: Премијер Бугарске на кућном лечењу
Курир 25.10.2020
Премијер Бугарске Бојко Борисов потврдио је да је заражен коронавирусом. После два тестирања, показало се да је позитиван на цовид-19. Тренутно се налази на кућном лечењу. Борисов је још у суботу изјавио да је у самоизолацији… »
Вести дана »

Протест пољопривредника у Новом Саду, тврде да Влада није испунила договоре
РТС пре 1 минутјош 24 повезане

Студенти тврде да је полиција користила забрањени ЦН гас у Кампусу, МУП демантује
Луфтика пре 1 сатјош 10 повезаних

Министар просвете: Полиција присутна у школама у којима постоје одређени безбедносни ризици
Бета пре 1 сатјош 18 повезаних