Povezane vesti

Ćerku nije video godinu dana: Nakon Lazićeve izjave, oglasila se Ana! Javno iznela dokaze (foto)

Ćerku nije video godinu dana: Nakon Lazićeve izjave, oglasila se Ana! Javno iznela dokaze (foto)

Mondo 25.10.2020
Demantovala bivšeg supruga. Demantovala bivšeg supruga. Darko Lazić je u svojoj emotivnoj ispovesti u emisiji "Premijera vikend specijal" otvoreno pričao o svom odrastanju, kilogramima, saobraćajnoj nesreći, ali se dotakao i odnosa sa bivšom… »
Rat bivših supružnika: Ana Sević demantovala Darka Lazića da ne viđa ćerku, objavila i dokaze (foto)

Rat bivših supružnika: Ana Sević demantovala Darka Lazića da ne viđa ćerku, objavila i dokaze (foto)

Večernje novosti 25.10.2020
PEVAČ Darko Lazić je u ispovesti izneo detalje iz svog života, pa se dotakao i svog odnosa sa bivšom suprugom Anom Sević. Naime, Lazić je istakao da ćerku Lorenu nije video godinu dana, zbog čega je Ana Sević momentalno reagovala. Ana je na svom… »
Darko Lazić o ljubavi i prvom braku: Žene su mi uzele sve, samo nenormalan čovek staje na ludi kamen!

Darko Lazić o ljubavi i prvom braku: Žene su mi uzele sve, samo nenormalan čovek staje na ludi kamen!

Mondo 25.10.2020
Pevač stavio tačku na spekulacije o odnosu sa bivšom suprugom, pa otvorio dušu. Pevač stavio tačku na spekulacije o odnosu sa bivšom suprugom, pa otvorio dušu. Darko Lazić je bio specijalni gost u emisiji "Premijera vikend specijal" gde je… »
Darko rekao da nije viđao ćerku, Ana dokazala da laže

Darko rekao da nije viđao ćerku, Ana dokazala da laže

Nova 25.10.2020
"Pre godinu dana sam video Lorenu. To je moje prvo dete, moja prva ljubav, da kažemo tako. Svaki otac je slab na ćerku, na žensko dete. Nedostaje mi najviše na svetu i dao bih sve na svetu da je vidim bar na sat, na minut", rekao je pevač Darko… »
Pitajte gospođicu Sević! Lorenu nisam video godinu dana: Darko kaže da ga Ana sabotira, a pevačica da on laže! Fešta!

Pitajte gospođicu Sević! Lorenu nisam video godinu dana: Darko kaže da ga Ana sabotira, a pevačica da on laže! Fešta!

Kurir 25.10.2020
Darko Lazić istakao je da ćerku Lorenu koju je dobio u prvom braku sa Anom Sević nije video godinu dana. "Lorena je videla Alekseja pre godinu dana i ona je oduševljena. Jako je pametna, voli decu, nema tu ljubomore, ja ne pravim razliku između dece… »

Vesti dana »