Povezane vesti
Erdogan prkosi SAD: Mi nismo plemenska država, mi smo Turska
Nova 25.10.2020
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan prkosio je danas američkim pretnjama sankcijama zbog nedavne probe naprednog ruskog protivvazdušnog sistema S-400. “Kakve god da su vam sankcije, nemojte odugovlačiti već ih primenite. Vi (SAD) nam kažete da vratimo… »
Sultan sada u sukobu sa Amerikancima: Erdogan uputio oštru poruku Vašingtonu, pa opet potkačio Makrona
Večernje novosti 25.10.2020
TURSKI predsednik Redžep Tajip Erdogan poručio je da Turska, uprkos stavu SAD, neće odbaciti ruski raketni sistem S-400. - SAD ne shvataju sa kim imaju posla. Vi ste rekli da mi vratimo S-400 nazad u Rusiju. Ali mi nismo plemenska država, mi smo Turska -… »
Erdogan: Nećemo odbaciti ruski S-400, mi nismo plemenska država - mi smo Turska
N1 Info 25.10.2020
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan poručio je da Turska, uprkos stavu SAD, neće odbaciti ruski raketni sistem "S-400". "SAD ne shvataju sa kim imaju posla. Vi ste rekli da mi vratimo `S-400` nazad u Rusiju. Ali mi nismo plemenska država, mi smo… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 3 satajoš 81 povezana

Nesvakidašnja scena na protestu u Nišu: Inspektori čuvali kutije sa jajima VIDEO
Nova pre 34 minutajoš 28 povezanih

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno, kiša i lokalni pljuskovi sa grmljavinom, zahlađenje posle toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 50 povezanih