Повезане вести

Француска пријавила нови највиши дневни биланс оболелих од ковида

Француска пријавила нови највиши дневни биланс оболелих од ковида

Политика 25.10.2020
ПАРИЗ – У Француској је у претходна 24 сата потврђено 52.010 нових случајева ковида 19, највише у једном дану од почетка пандемије, саопштило је Министарство здравља ове земље, преноси Тањуг. Нови највиши дневни биланс… »
Нови дневни рекорд у Француској: Преко 52.000 новозаражених

Нови дневни рекорд у Француској: Преко 52.000 новозаражених

Нова 25.10.2020
У Француској је у последња 24 сата од коронавируса заражено тачно 52.010 људи, што је нови рекорд инфицираних на дневном нивоу, саопштиле су тамошње власти. У тој земљи је у последња 24 сата од коронавируса преминуло 116… »
У С. Македонији рекордна 22 смртна случаја, 561 новозаражени

У С. Македонији рекордна 22 смртна случаја, 561 новозаражени

Нова 25.10.2020
У Северној Македонији преминуле су 22 особе од коронавируса, највише у једном дану од почетка пандемије, објавиле су вечерас здравствене власти. Како се наводи у саопштењу Министарства здравља, у последња 24 сата урађен 1.901… »
СЗО: Свет на прекретници - из дана у дан рекордни број новооболелих од короне

СЗО: Свет на прекретници - из дана у дан рекордни број новооболелих од короне

Н1 Инфо 25.10.2020
Светска здравствена организација (СЗО) објавила је да је у суботу оборен нови светски рекорд кад је реч о броју заражених вирусом корона, трећи дан заредом. Према подацима СЗО, код 465.319 лица потврђена је инфекција вирусом… »
Вучић: Србија ће до марта добити 350.000 доза вакцине, ја ћу је први примити

Н1 Инфо 25.10.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће до марта Србија добити 350.000 доза америчко-немачке "Фајзер и биртх" вакцине и да ће то бити тек довољно да покрије здравствени систем и већи део полиције и војске. Извор: Н1… »
Вучић: Једна од најтежих недеља, данас ће бити између 600 и 700 заражених короном

Вучић: Једна од најтежих недеља, данас ће бити између 600 и 700 заражених короном

Нови магазин 25.10.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је да нема назнака да се корона смирује и да је сваког данас све више позитивних на тај вирус. Вучић је на конференцији за новинаре рекао да ће данас бити између 600 и 700 заражених и да… »
Још 614 новооболелих, три преминула, на респираторима 26 пацијената

Још 614 новооболелих, три преминула, на респираторима 26 пацијената

Данас 25.10.2020
Најновији епидемиолошки подаци У Србији од јуче до данас регистровано је 614 заражених корона вирусом, а три особе су преминуле. Председник Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је данас да се у наредних два до три… »
Вучић не престаје да шокира: Примићу прву вакцину која дође у Србију!

Вучић не престаје да шокира: Примићу прву вакцину која дође у Србију!

Правда 25.10.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће примити прву вакцину против корона вируса која дође у Србију, без озбира ко буде њен произвођач. “Ја ћу примити прву вакцину која буде дошла у Србију, да би људи могли… »
Корона вирус: Више од 600 новозаражених у Србији, Вучић најављује вакцину за март, европске земље уводе строже мере

Корона вирус: Више од 600 новозаражених у Србији, Вучић најављује вакцину за март, европске земље уводе строже мере

Данас 25.10.2020
Док у Србији председник Александар Вучић најављује куповину вакцине против корона вируса до марта следеће године, у Хрватској је забележен нови рекордан дневни број случајева, а у неколико европских метропола одржани су протести… »
Вучић: Без назнака о смиривању епидемије, проблем са болничким капацитетима

Вучић: Без назнака о смиривању епидемије, проблем са болничким капацитетима

Слободна Европа 25.10.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је 25. октобра да нема назнака да се корона смирује и да је сваког дана све више позитивних на тај вирус. Вучић је на конференцији за новинаре рекао да ће 25. октобра бити између 600 и 700… »

Вести онлине 25.10.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је да ће до марта Србија добити 350.000 доза америчко-немачке „Фајзер и биртх“ вакцине и да ће то бити тек довољно да покрије здравствени систем и већи део полиције и војске. Вучић је… »
Вучић о вакцинама: Ја ћу да примим од првог произвођача, Ана од другог (курир телевизија)

Вучић о вакцинама: Ја ћу да примим од првог произвођача, Ана од другог (курир телевизија)

Курир 25.10.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће се он вакцинисати вакцином првог произвођача која дође у Србију, а Ана Брнабић цепивом другог произвођача. "Што се тиче вакцине, са Фајзером и Биотеком, дакле америчко-немачка… »
Вакцина против корона вируса стиже у Србију: До марта 350.000 доза, биће бесплатна, ево ко ће је први примити

Вакцина против корона вируса стиже у Србију: До марта 350.000 доза, биће бесплатна, ево ко ће је први примити

Мондо 25.10.2020
Председник Србије открио с ким се потписује уговор! Председник Србије открио с ким се потписује уговор! Председник Србије Александар Вучић је рекао да се у наредних неколико дана очекује потписивање уговора за вакцину Фрајзер-… »
Вучићева молба грађанима: Будите најодговорнији, број новозаражених ће прећи 1.000 (курир телевизија)

Вучићева молба грађанима: Будите најодговорнији, број новозаражених ће прећи 1.000 (курир телевизија)

Курир 25.10.2020
Данас је за нас тежак дан, један од најтежих, истакао је Александар Вучић и додао да би и читава недеља могла да буде таква јер ће број заражених на данашњи дан бити између 600 и 700 док се број људи у болницама истовремено… »
Вучић: Прву вакцину ћу ја примити, Ана другу

Вучић: Прву вакцину ћу ја примити, Ана другу

Ал Јазеера 25.10.2020
Предсједник Србије рекао је да ће до марта Србија добити 350.000 доза америчко-њемачке Пфизер вакцине. Предсједник Србије Александар Вучић рекао је да ће до марта Србија добити 350.000 доза америчко-њемачке Пфизер вакцине и да… »
Вучић саопштио: Примићу прву вакцину која дође у Србију

Вучић саопштио: Примићу прву вакцину која дође у Србију

Нова 25.10.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће примити прву вакцину против корона вируса која дође у Србију, без озбира ко буде њен произвођач. “Ја ћу примити прву вакцину која буде дошла у Србију, да би људи могли… »
Вучић о вакцинама: Ја ћу да примим од првог произвођача, ко год то да буде, Ана од другог, неко трећи од трећег, ево и зашто…

Вучић о вакцинама: Ја ћу да примим од првог произвођача, ко год то да буде, Ана од другог, неко трећи од трећег, ево и зашто…

Курир 25.10.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће примити прву вакцину против корона вируса која дође у Србију, без озбира ко буде њен произвођач. "Ја ћу примити прву вакцину која буде дошла у Србију, да би људи могли… »
Вучић: Потписивање уговора о вакцини за два до три дана

Вучић: Потписивање уговора о вакцини за два до три дана

Глас Зајечара 25.10.2020
Председник Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је данас да се у наредних два до три дана очекује потписивање уговора о немачко-америчкој вакцини. Вучић, који је и председник Србије, додао је да се очекује да… »
"Наредних дана очекујемо и по: 1.000 заражених" Вучић: Болнице се већ пуне, веома брзо расте број оболелих од короне

"Наредних дана очекујемо и по: 1.000 заражених" Вучић: Болнице се већ пуне, веома брзо расте број оболелих од короне

Блиц 25.10.2020
"Данас ћемо имати између 600 и 700 позитивних на корона вирус, полако нам се већ пуне болнице", обелоданио је председник Србије Александар Вучић након седнице Председништва Српске напредне странке. Ово је посебно забрињавајуће с… »
Вучић изнео алармантне податке у вези са корона вирусом: Очекујем и по 1.000 заражених, људи ово је оптерећење и за државу!…

Вучић изнео алармантне податке у вези са корона вирусом: Очекујем и по 1.000 заражених, људи ово је оптерећење и за државу!…

Курир 25.10.2020
Након седнице председништва, председник Србије Александар Вучић обраћа се јавности и на самом почетку излагања осврнуо се на ситуацију са корона вирусом, коментаришући да је иза нас најтежа недеља у борби са овом пошасти… »
Вучић: Очекујемо и по хиљаду заражених у једном дану

Вучић: Очекујемо и по хиљаду заражених у једном дану

Нова 25.10.2020
"Наредних дана очекујемо да буде и по хиљаду заражених у једном дану", изјавио је данас председник Србије Александар Вучић након седнице Председништва Српске напредне странке. Када је реч о коронавирус, Вучић је рекао да ћемо… »
Ако се овако настави, можемо ући у језиву кризу! Вучић апелује на грађане да буду опрезни због короне

Ако се овако настави, можемо ући у језиву кризу! Вучић апелује на грађане да буду опрезни због короне

Вечерње новости 25.10.2020
ПРЕДСЕДНИК Србије Александар Вучић рекао је да "ако се овако настави, Србија ће ући у језиву кризу у очувању живота, здравственог система", те да ће све пратити "економски проблеми". - Ми да затворимо економију у овом тренутку… »
Између 600 и 700 заражених, очекујемо и по 1.000 заражених: Вучић саопштио да је данас тежак дан за Србију

Између 600 и 700 заражених, очекујемо и по 1.000 заражених: Вучић саопштио да је данас тежак дан за Србију

Вечерње новости 25.10.2020
ОВО је тежак дан за нас. Биће између 600 и 700 заражених особа. Број људи у болницама се повећава. Ово је на конференцији за новинаре рекао је председник Србије Александар Вучић говорећи о вирусу корона. - Да би људи разумели -… »

Вести дана »