Povezane vesti
Nisam švaler, nisam imao ljubavnicu: Aca Lukas o bivšoj supruzi i odlasku iz Granda! (video)
Mondo 25.10.2020
Bez razmišljanja odgovorio na pitanje! Bez razmišljanja odgovorio na pitanje! Aca Lukas gostovao je u emisiji "Seciranje" na Kurir televiziji, a novinarka ga je najavila kao švalera, na šta je on odmah imao komentar. "Najveći švaler - to mi se ne sviđa… »
Aca Lukas iskreno o porocima u sceniranju: Ima mnogo stvari koje o meni ne znate! A evo zašto je naputio Grand! (Kurir…
Kurir 25.10.2020
Aca Lukas, intrigantni roker koji peva narodnu muziku, ovonedeljni je gost emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji. Novinarka Ljiljana Stanišić ga je najavila kao švalera, a onda je on prokomentarisao. "Najveći švaler - to mi se ne sviđa. Ružno zvuči… »
Vesti dana »
Telekom Srbija prijavio krađu podataka: Počinioci nas kontaktirali da nas ucenjuju
Nova ekonomija pre 1 satjoš 25 povezanih
Lokalni izbori u Srbiji, 10 novih trka: Ko, gde, kada i kakva je uloga 'fantomskih lista'
BBC News pre 3 satajoš 7 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Glas Zaječara pre 8 satijoš 2 povezane
Uživo - Broje se mrtvi na Bliskom istoku, traju žestoki napadi: Ubijen najmoćniji Iranac, Tramp besni na NATO
Mondo pre 56 minutajoš 34 povezane