Povezane vesti
Nisam švaler, nisam imao ljubavnicu: Aca Lukas o bivšoj supruzi i odlasku iz Granda! (video)
Mondo 25.10.2020
Bez razmišljanja odgovorio na pitanje! Bez razmišljanja odgovorio na pitanje! Aca Lukas gostovao je u emisiji "Seciranje" na Kurir televiziji, a novinarka ga je najavila kao švalera, na šta je on odmah imao komentar. "Najveći švaler - to mi se ne sviđa… »
Aca Lukas iskreno o porocima u sceniranju: Ima mnogo stvari koje o meni ne znate! A evo zašto je naputio Grand! (Kurir…
Kurir 25.10.2020
Aca Lukas, intrigantni roker koji peva narodnu muziku, ovonedeljni je gost emisije "Sceniranje" na Kurir televiziji. Novinarka Ljiljana Stanišić ga je najavila kao švalera, a onda je on prokomentarisao. "Najveći švaler - to mi se ne sviđa. Ružno zvuči… »
Vesti dana »

(Mape) omega blok nad Evropom! Ovaj fenomen u najvrelijim tačkama donosi i preko 40 stepeni, a evo šta čeka Srbiju od sledeće nedelje
Blic pre 8 minutajoš 3 povezane

"Budžetske kvote do kraja juna, jedan jedinstveni upisni rok, ne dva": Premijer Macut detaljno o novoj akademskoj godini, ali i kako će aktuelna biti okončana
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Detekcija i identifikacija toksičnih hemikalija Ovako je izgledala obuka pripadnika stranih oružanih snaga u Centru ABHO (foto)
Kurir pre 7 minutajoš 1 povezana

Britanac poginuo prilikom spuštanja niz rečni kanjon na području Foče
Danas pre 10 satijoš 1 povezana