Povezane vesti

Ostavili su me sa neuglednim čovekom u šumi: Folkerka o surovom detinjstvu i razvodu koji ju je dotukao!

Ostavili su me sa neuglednim čovekom u šumi: Folkerka o surovom detinjstvu i razvodu koji ju je dotukao!

Mondo 25.10.2020
Sanjala je majku, a kada se rastala od supruga živela je u stravičnim uslovima! Sanjala je majku, a kada se rastala od supruga živela je u stravičnim uslovima! Folk pevačica Gordana Lazarević ispričala je svoju tešku životnu priču i tragediju u… »
Goca Lazarević odrasla na pašteti i margarinu, ali o ovoj bedi nikad nije pričala!

Goca Lazarević odrasla na pašteti i margarinu, ali o ovoj bedi nikad nije pričala!

Vesti online 25.10.2020
Gordana Goca Lazarević prvi put u karijeri otvorila je dušu i ispričala bolne detalje iz mladosti koji je prate i danas kada je ostvarena žena i kada može sebi sve da priušti. Ona se kroz suze prisetila vremena kada je kao devojčica živela u… »
"Ostavili su me u šumi, sa neuglednim čovekom": Folkerka kroz jecaje otkrila najmračnije tajne, razvod ju je dotukao i sa…

"Ostavili su me u šumi, sa neuglednim čovekom": Folkerka kroz jecaje otkrila najmračnije tajne, razvod ju je dotukao i sa…

Blic 25.10.2020
Pevačica Gordana Lazarević iza sebe ima teško detinjstvo, tragediju u kojoj je izgubila majku i bolan period kroz koji je prošla nakon razvoda. Ipak, sve to ju je danas naačinilo jakom ženom koja se retko može videti bez osmeha. - Dok nisam počela… »

Vesti dana »