Повезане вести

Јунак са Маракане – Ђорђе Лазовић: Имао сам осећај да ћу одбранити пенал

Јунак са Маракане – Ђорђе Лазовић: Имао сам осећај да ћу одбранити пенал

Моззарт спорт 26.10.2020
„Ово је бод за Јавор, а не за Партизан“, каже голман Ивањичана. Мало је екипа које могу да се похвале да су зауставиле Црвену звезду у последње три, њене шампионске сезоне. А Јавор може да се подичи са два таква успеха. И то… »
Голман јавора: Инстинкт му је говорио да ће одбранити пенал, честитали му и навијачи Партизана!

Голман јавора: Инстинкт му је говорио да ће одбранити пенал, честитали му и навијачи Партизана!

Хот спорт 26.10.2020
Херој тима из Ивањице! Црвено-бели су синоћ поделили бодове са Јавором на стадиону ‘Рајко Митић’, пошто ниједна екипа није затресла мрежу противника. Голман екипе из Ивањице, Ђорђе Лазовић, се истакао на овом сусрету одбранивши… »
"Отписани" да се буде, звезда мора да ротира: Станковић нема два тима, а календар је немилосрдан!

"Отписани" да се буде, звезда мора да ротира: Станковић нема два тима, а календар је немилосрдан!

Мондо 26.10.2020
Током прошле сезоне Милојевић је имао један тим за Европу, а други за Суперлигу. Овога пута Станковић нема такав луксуз и то се видело овог викенда против Јавора када су Катаи, Бен и Родић морали на одмор. Током прошле сезоне… »
Херој Јавора за Нова.рс: Пенал? Чекао сам Иванића до краја

Херој Јавора за Нова.рс: Пенал? Чекао сам Иванића до краја

Нова 26.10.2020
Други пут за готово годину дана Црвена звезда није успела да савлада екипу Јавора у Суперлиги Србије. Делује нестварно, с обзиром на то да се српски шампион са таквим случајевима сусреће само у дуелима са Партизаном. У новембру… »
Херој јавора Лазовић за новости: Ово је успех целог тима, знали смо шта нам је циљ!

Херој јавора Лазовић за новости: Ово је успех целог тима, знали смо шта нам је циљ!

Вечерње новости 26.10.2020
ФУДБАЛЕРИ Црвене звезде синоћ су дочекали Јавор, црвено-бели су против расположеног противника уписали унапред три бода, али на крају се питао сјајни голман гостију Ђорђе Лазовић, меч је завршен 0:0. Добар голман је пола тима, а… »
Тренера звезде зауставила интервентна? Станковић после Јавора имао сусрет са полицијом у центру Београда

Тренера звезде зауставила интервентна? Станковић после Јавора имао сусрет са полицијом у центру Београда

Мондо 26.10.2020
Дејан Станковић после повратка са меча имао сусрет са полицијом. Дејан Станковић после повратка са меча имао сусрет са полицијом. Дејан Станковић доживео је прошле вечери први кикс са Црвеном звездом у домаћем првенству пошто… »
Јавор зауставио звезду, а интервентна Дејана Станковића! После кикса на Маракани, иза поноћи, тренер Звезде имао сусрет са…

Јавор зауставио звезду, а интервентна Дејана Станковића! После кикса на Маракани, иза поноћи, тренер Звезде имао сусрет са…

Спортал блиц 26.10.2020
Интервентна јединца полиције зауставила је синоћ тренера Црвене звезде Дејана Станковића на Теразијама. Након неочекивано ремија са Јавором (1:1) стратега црвено-белих је иза поноћи зауставила интервентна јединица у центру… »
Мирко Иванић: Потрудићу се да ме промашени пенал само још више мотивише

Мирко Иванић: Потрудићу се да ме промашени пенал само још више мотивише

Хот спорт 26.10.2020
Везиста Црвене звезде Мирко Иванић после добијеног негативног налаза на корона вирус вратио се тренинзима са екипом, а већ на утакмици против екипе Јавора која је завршена нерешеним резултатом и коју су црвено-бели одиграли на… »
Иванић није побегао после промашеног пенала

Иванић није побегао после промашеног пенала

Нова 26.10.2020
Мирко Иванић се опоравио од коронавируса, али би желео што пре да заборави утакмицу против Јавора. Креативни везиста Црвене звезде је промашио пенал у утакмици Суперлиге Србије која је завршена без голова. То је био други… »
Мирко Иванић: Жао ми је због промашеног пенала! Обећавам, радићу још јаче!

Мирко Иванић: Жао ми је због промашеног пенала! Обећавам, радићу још јаче!

Вечерње новости 26.10.2020
ВЕЗИСТА Црвене звезде Мирко Иванић после добијеног негативног налаза на корона вирус вратио се тренинзима са екипом, а већ на утакмици против екипе Јавора која је завршена нерешеним резултатом 0:0, нашао у стартној постави. "Лако… »
Хоћу да дам изјаву после промашеног пенала: Иванић показао како се понашају професионалци!

Хоћу да дам изјаву после промашеног пенала: Иванић показао како се понашају професионалци!

Мондо 26.10.2020
"Лако ми је да дајем изјаве после победа, голова, асистенција...", казао је најбољи стрелац Црвене звезде. "Лако ми је да дајем изјаве после победа, голова, асистенција...", казао је најбољи стрелац Црвене звезде. Црвена звезда… »
Иванић: Жао ми је, радићу још јаче

Иванић: Жао ми је, радићу још јаче

Моззарт спорт 26.10.2020
Везиста црвено-белих се вратио у тим после прележане короне, али је био трагичар меча против Ивањичана. Нису црвено-бели успели да сломе отпор Јавора (0:0), а трагичар утакмице је везиста Црвене звезде Мирко Иванић, који у… »
Станковић: ''Турновер је неизбежан''

Станковић: ''Турновер је неизбежан''

Спортске.нет 26.10.2020
Прва реакција Звездиног тренера после кикса црвено-белих. Прва утакмица ове сезоне на ''Маракани'' коју Звезда није успела да добије јесте вечерашњи меч против Јавор Матиса у оквиру 12. кола Линглонг Суперлиге. Овај дуел завршен… »
Станковић директно "у главу"! Тренер Звезде у пет реченица објаснио због чега су црвено-бели направили кикс пред европски меч!…

Станковић директно "у главу"! Тренер Звезде у пет реченица објаснио због чега су црвено-бели направили кикс пред европски меч!…

Спортал блиц 25.10.2020
Јавор је дошао из Ивањице са жељом да се надиграва, па на крају напушта престоницу са бодом у џепу (0:0). је био кратак након сусрета за Јавором, просто подвукао је најважније моменте меча у неколико реченица: - Није ово… »
Јавор одолео Звезди, Лазовић одбранио пенал Иванићу

Јавор одолео Звезди, Лазовић одбранио пенал Иванићу

Данас 25.10.2020
Фудбалери Црвене звезде и Јавора одиграли су вечерас у Београду нерешено 0:0, у утакмици 12. кола Супер лиге Србије. Звезда је, после другог везаног ремија, прва на табели са 32 бода, док је Јавор на 12. позицији са 15 освојених… »
Звезда се оклизнула на Маракани! Мирко Иванић промашио пенал, голман Јавора зачарао мрежу, Станковић правио хокејашке измене…

Звезда се оклизнула на Маракани! Мирко Иванић промашио пенал, голман Јавора зачарао мрежу, Станковић правио хокејашке измене…

Спортал блиц 25.10.2020
Да је неко ово најавио тешко да би било ко поверовао. је успео да одоли на Маракани у 12. колу Суперлиге Србије и то након што је ове сезоне свака екипа из престонице била испраћена са барем три поготка у мрежи. Меч између два… »
Велико изненађење у Београду: Кикс Звезде, Јавор освојио бод на Маракани

Велико изненађење у Београду: Кикс Звезде, Јавор освојио бод на Маракани

Вечерње новости 25.10.2020
ФУДБАЛЕРИ Црвене звезде нису успели да победе Јавор - 0:0 на свом стадиону у 12. колу Суперлиге Србије. Киксао је шампион Србије, први пут није победио на "Маракани". Црвено-бели су имали до сада седам везаних тријумфа на свом… »

Вести дана »