Повезане вести

Драма бившег фудбалера Партизана: Једва су ми спасили језик, имам крварење у мозгу, из Хумске ме нису звали

Драма бившег фудбалера Партизана: Једва су ми спасили језик, имам крварење у мозгу, из Хумске ме нису звали

Вести онлине 26.10.2020
Српски фудбалер Никола Нинковић доживео је у петак вече саобраћајну несрећу у Хрватској, када се из Београда враћао за Италију и том приликом закуцао у камион! Нинковић је одмах превезен у болницу у Сисак где је боравио један… »
Драма николе нинковића: ‘Једва су ми спасили језик, једно време нећу моћи да говорим’

Драма николе нинковића: ‘Једва су ми спасили језик, једно време нећу моћи да говорим’

Хот спорт 26.10.2020
Бивши фудбалер Партизана Никола Нинковић у петак је доживео тешку саобраћајну несрећу у Хрватској, када је ишао у Италију и на путу према Загребу закуцао се у камион који је био непрописно паркиран. Његов ‘порше’ потпуно је… »
Животна драма николе нинковића: Имам крварење у мозгу, једва су ми спасли језик од ампутације!

Животна драма николе нинковића: Имам крварење у мозгу, једва су ми спасли језик од ампутације!

Вечерње новости 26.10.2020
ФУДБАЛЕР Никола НИнковић објаснио је са каквим се повредама суочава. Он је у писаној изјави за портал "Информер" рекао да су му лекари једва спасили језик ампутације, као и да из кревета устаје само да оде до купатила. Он је… »
Имао је много среће - Језик му спасили од ампутације, има крварење у мозгу, али све иде на боље

Имао је много среће - Језик му спасили од ампутације, има крварење у мозгу, али све иде на боље

Спортски журнал 26.10.2020
Никола Нинковић је у петак поподне имао тешку саобраћајну несрећу на ауто-путу у Хрватској. Никола Нинковић је у петак поподне имао тешку саобраћајну несрећу на ауто-путу у Хрватској када се забио у камион. Завршио је у болници у… »
Нинковићева драма после саобраћајке: Скоро су ми ампутирали језик, нико од челника Партизана није звао!

Нинковићева драма после саобраћајке: Скоро су ми ампутирали језик, нико од челника Партизана није звао!

Мондо 26.10.2020
"С друге стране, од званичника из клуба ме нико није звао, што је и боље. То нису људи, то су животиње које су дошле да униште клуб, али не бих сада о њима...", казао је Нинковић. "С друге стране, од званичника из клуба ме… »
Џиги Нинковић огорчен на Партизан: "То нису људи, то су животиње које уништавају клуб!"

Џиги Нинковић огорчен на Партизан: "То нису људи, то су животиње које уништавају клуб!"

Спортске.нет 26.10.2020
"Нико од званичника ме није звао, и боље", сматра везиста који је у петак доживео страшну саобраћајну несрећу. Бивши фудбалер Партизана Никола Нинковић се налази у Београду где се у једној приватној клиници опоравља након… »
Нинковићева драма: Имам крварење у мозгу, једва су ми спасили језик; сви су ме звали, писали, осим челника Партизана

Нинковићева драма: Имам крварење у мозгу, једва су ми спасили језик; сви су ме звали, писали, осим челника Партизана

Моззарт спорт 26.10.2020
Фудбалер Асколија опоравља се на једној приватној клиници у Београду после тешких повреда у Хрватској. Некадашњи фудбалер Партизана Никола Нинковић у петак вече доживео је тешку саобраћајну несрећу у Хрватској. Фудбалер… »

Вести дана »