Повезане вести
Анђелковић: Влада наставља истим путем, поставља основ за нову
РТВ 26.10.2020
БЕОГРАД - Нова влада је "наставак" претходне и поставиће основ за деловање неке нове, после ванредних парламентарних избора 2022. године, каже политички аналитичар Драгомир Анђелковић, уверен да ће и у формирању наредне владе… »
Дачић има предлог за министра из редова СПС, али неће откривати у медијима
РТВ 26.10.2020
БЕОГРАД - Председник Скупштине Србије и лидер социјалиста Ивица Дачић изјавио је данас да све што се сада чини у формирању Владе Србије ради се у циљу стратешког договорања за 2022. годину, односно уједињеног наступа… »
Дачић: Бајатовић остаје на челу Србијагаса, СПС на челу још једног јавног предузећа
Курир 26.10.2020
Председник парламента и СПС Ивица Дачић изјавио је данас да ће Душан Бајатовић остати на челу " Србијагаса" и да ће СПС имати представника на челу још једног јаког јавног предузећа. "Наравно да Бајатовић остаје на челу… »
Дачић: Бајатовић остаје на челу “Србија гаса”
Нова 26.10.2020
Председник Скупштине Србије и СПС Ивица Дачић изјавио је дана да Душан Бајатовић остаје на челу "Србијагаса" и да ће социјалисти, уз то, добити још једно важно јавно предузеће. Дачић већ сада, док је нова влада и даље у процесу… »
Дачић: Нисам се склонио у Скупштину, радим посао који смо Вучић и ја договорили
Н1 Инфо 26.10.2020
Председник Скупштине Србије и лидер социјалиста Ивица Дачић изјавио је да све што се сада чини у формирању Владе Србије ради се у циљу стратешког договорања за 2022. годину, односно уједињеног наступа социјалиста и… »
"Вучића је неко уплашио, што председнику не сме да се деси" (видео)
Правда 26.10.2020
- Имао сам некада тешке речи на рачун Ивице Дачића, које сада не бих поновио, јер ово што је урадио по питању повлачења признања Косова и Метохије мислим да ће ући у историју – рекао је Владан Глишић, члан председништва… »
Вести дана »
Поноћно саопштење Валенсије: ''Јанакопулос превршио сваку меру! Жалићемо се!''
Спортске.нет пре 1 сатјош 1 повезана