Povezane vesti
„Vređali su me jer sam Balkanac, rugali su se mom poreklu“
Vesti online 26.10.2020
Trener Verone, Hrvat Ivan Jurić, uspeo je da sa svojom ekipom „otkine“ bod favorizovanom Juventusu u petom kolu Serije A. Ovo je prvi bod Verone protiv „Stare dame“ posle čak 32 godine. Jurić je posle meča nahvalio svoje igrače. – Ekipa nam… »
Vređali su me jer sam Balkanac: Skandalozno ponašanje fudbalera Juventusa!
Mondo 26.10.2020
Ko zna koji put u Italiji na meti su ljudi sa ovih prostora. Ko zna koji put u Italiji na meti su ljudi sa ovih prostora. Novi skandal u Italiji. Nakon što je Verona napravila iznenađenje i uspela da osvoji bod na gostovanju šampionu Juventusu (1:1)… »
"Vređali su me, vikali da sam Balkanac": Hrvat koji trenira Darka Lazovića otkrio motiv za Juventus
Telegraf 26.10.2020
Motiva nije manjkalo za oduzimanje boda. Fudbaleri Verone remizirali su protiv Juventusa sa 1:1, hit su u Italiji zbog ovog meča, a velike zasluge ima trener Ivan Jurić. U februaru ove godine, Jurić je senzacionalno pobedio Juve sa 2:1, sada je bio… »
Vesti dana »

Pionirski park: Policija bez štitova, šatori napušteni, tek poneki civil
Beta pre 46 minutajoš 49 povezanih

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 2 satajoš 9 povezanih

Severna Makedonija: Više od 50 poginulih, stotine povređenih u požaru
BBC News pre 46 minutajoš 87 povezanih

Uživo ugljenisana tela izvlače iz diskoteke smrti u Kočanima! Otkriveno šta je uzrok stravičnog požara, Makedonci u agoniji traže najmilije (foto, video)
Blic pre 22 minutajoš 71 povezana

Ministarstvo zdravlja Severne Makedonije: Hospitalizovane 152 osobe povređene u požaru
RTV pre 46 minutajoš 31 povezana