Povezane vesti
Boban Marjanović snimao dedu šutera: Svi su oduševljeni ovim snimkom, "bolji je od Šakila o'Nila"! (video)
Mondo 26.10.2020
Srpski centar podelio zanimljiv video. Srpski centar podelio zanimljiv video. Boban Marjanović nastavlja da oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama. Ovoga puta to je učinio zabavljajući se sa svojim dedom! "Ja vragolan i moj deda", tako je… »
Bobi Marjanović snimao dedu kako šutira na koš, fanovi poručili: Bolje izvodi bacanja od o'Nila
Telegraf 26.10.2020
Još jedan sjajan video iz Bobanove produkcije. Ja vragolan i moj deda - rečenica je kojom je as Dalasa Boban Marjanović podelio sjajan snimak druženja sa svojim dedom na selu, tokom odmora do početka nove NBA sezone! A na snimku se vidi kako Marjanovićev… »
Vesti dana »
Dobili smo i poslednjeg učesnika Svetskog prvenstva: Posle 40 godina uspeli su da izbore plasman na Mundijal!
Kurir pre 18 minutajoš 28 povezanih
Kišobrani nam danas veći deo dana neće trebati, ali uveče - opet kiša, pa i sneg
N1 Info pre 13 minutajoš 17 povezanih
32. dan rata na Bliskom istoku: Iran i Huti pokrenuli nove napade dok Tramp najavljuje kraj rata za nekoliko nedelja
Nedeljnik pre 38 minutajoš 17 povezanih
Poginulo 29 ljudi u udesu ruskog vojnog transportnog aviona na Krimu
N1 Info pre 48 minutajoš 10 povezanih
Iran pogodio rezervoare za gorivo u Kuvajtu Bukti rat na Bliskom istoku: IDF oborio balističke rakete koju su Huti lansirali na Izrael
Večernje novosti pre 53 minutajoš 10 povezanih