Повезане вести

Бартомеу остао у Барселони, није дао оставку

Бартомеу остао у Барселони, није дао оставку

Дневник 26.10.2020
БАРСЕЛОНА: Председник ФК Барселона Ђозеп Марија Бартомеу остао је на тој функцији, саопштено је вечерас. Шпански медији су у току дана пренели да би он вечерас могао да поднесе оставку на ту функцију на конференције, коју су… »
Бартомеу остаје на челу Барселоне

Бартомеу остаје на челу Барселоне

Нова 26.10.2020
Ђозеп Мариа Бартомеу, председник Барселоне, одлучио је да не поднесе оставку пре истека мандата, иако се налази под притиском лоших резултата и рата са Лионелом Месијем. Бартомеу је најавио да ће остати да сачека исход гласања о… »
Ванредна конференција Барселоне: На помолу велики растанак

Ванредна конференција Барселоне: На помолу велики растанак

Нова 26.10.2020
Ђозеп Марија Бартомеу, председник ФК Барселона, могао би да поднесе оставку на ту функцију, преносе шпански медији. Челници каталонског гиганта заказали су конференцију за медије за понедељак увече, а тамошњи медији истичу да… »
Барселона чека дозволу надлежних за одржавање референдума

Барселона чека дозволу надлежних за одржавање референдума

Спортски журнал 26.10.2020
Чланови клуба тражили су да се изгласа неповерење Бартомеуу и управи, али клуб је данас саопштио да не може да закаже референдум све док надлежни не кажу да је безбедно. Више од 110.000 чланова клуба има право гласа. Фудбалски… »
Навијачи барсе коначно могу да славе: Бартомеу одлази сам?

Навијачи барсе коначно могу да славе: Бартомеу одлази сам?

Вечерње новости 26.10.2020
ПРЕДСЕДНИК ФК Барселона Ђозеп Марија Бартомеу могао би да поднесе оставку на ту функсцију, преноси шпански медији. Челници каталонског гиганта су заказали конференцију за медије вечерас. Но, како тамошњи медији истичу постоји… »
Не чека гласање: Бартомеу сам напушта Барсу?

Не чека гласање: Бартомеу сам напушта Барсу?

Н1 Инфо 26.10.2020
Како преносе шпански медији, Ђозеп Марија Бартомеу могао би у понедељак да поднесе оставку на место председника Барселоне. Руководство каталонског клуба заказало је конференцију за медије у понедељак увече. Како преноси Спорт… »
Каталонија на ногама: Бартомеу у 19х подноси оставку?

Каталонија на ногама: Бартомеу у 19х подноси оставку?

Моззарт спорт 26.10.2020
Најављена конференција за новинаре у Барселони. Трпи Ђозеп Бартомеу ударац за ударцем и по свему судећи више не може да се држи на ногама. Вест која је одјекнула кроз Каталонију: руководство Барселоне је заказало за 19 часова… »

Вести дана »