Povezane vesti
O´Nil o prvoj plati: Potrošio sam 1.000.000 dolara za sat vremena
Mozzart sport 26.10.2020
“Zvali su me iz banke i rekli mi da će me to uništiti ako nastavim da trošim toliko”. Znamo koliki se novac vrti u profesionalnom sportu, a zamislite kako je tek u NBA ligi na najvišem nivou. To je na svojoj koži osetio, odnosno u svom džepu, i jedan od… »
Potrošio sam 1.000.000$ za sat vremena, zvali su me iz banke: Šekil o'Nil otkriva kako je mogao da ostane bez svega!
Mondo 26.10.2020
Luda priča legendarnog košarkaša. Luda priča legendarnog košarkaša. Šekil O'Nil je jedna od najvećih legendi NBA lige i američke košarke, pa onda i ne čudi da je u karijeri zaradio mnogo novca. Mnogo je košarkaša koji bi se u SAD brzo obogatili, pa brzo… »
Vesti dana »

Zašto su nekim građanima računi za struju i 10 puta veći nego prethodnog meseca
Novi magazin pre 1 satjoš 18 povezanih

Si razgovarao sa Putinom, pa poslao jasnu poruku Trampu! Tiče se razbuktavanja rata Izraela i Irana, evo šta je poručio: "Treba da radite na tome, a ne obrnuto"
Kurir pre 4 minutajoš 100 povezanih

Jeziva mapa: Jedna opasna pojava danas na istom nivou u Beogradu i u Africi, dobro pogledajte ovu listu i pazite kad izlazite napolje: Ovaj dan će biti najgori
Blic pre 39 minutajoš 30 povezanih

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 15 satijoš 9 povezanih

Tramp sumnja u efikasnost napada na iransko nuklearno postrojenje Fordo
Serbian News Media pre 39 minutajoš 17 povezanih