Povezane vesti
O´Nil o prvoj plati: Potrošio sam 1.000.000 dolara za sat vremena
Mozzart sport 26.10.2020
“Zvali su me iz banke i rekli mi da će me to uništiti ako nastavim da trošim toliko”. Znamo koliki se novac vrti u profesionalnom sportu, a zamislite kako je tek u NBA ligi na najvišem nivou. To je na svojoj koži osetio, odnosno u svom džepu, i… »
Potrošio sam 1.000.000$ za sat vremena, zvali su me iz banke: Šekil o'Nil otkriva kako je mogao da ostane bez svega!
Mondo 26.10.2020
Luda priča legendarnog košarkaša. Luda priča legendarnog košarkaša. Šekil O'Nil je jedna od najvećih legendi NBA lige i američke košarke, pa onda i ne čudi da je u karijeri zaradio mnogo novca. Mnogo je košarkaša koji bi se u SAD brzo… »
Vesti dana »
Stižu nam jaki mrazevi! Rhmz objavio detaljnu prognozu od januara do juna: Proleće će nas ove godine iznenaditi, a onda preokret!
Kurir pre 2 satajoš 26 povezanih
Studenti održali još jednu 15-minutnu blokadu u znak sećanja na žrtve pada nadstrešnice
NIN pre 6 satijoš 12 povezanih
Prvo oglašavanje žene igora Kojića! Uz jednu fotku napisala samo ove reči, pogledajte o čemu se radi
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane
Dan žalosti, zastave na pola koplja: Srbija tuguje zbog tragedije na Cetinju
Kurir pre 8 satijoš 21 povezana
Vučević: Sastanak sa prosvetarima 9. januara, možemo da rešimo sve do početka drugog polugodišta
RTV pre 3 satajoš 19 povezanih