Povezane vesti
Anđušić za Nova.rs: Žao mi je, ali biće lakše bez “grobara”
Nova 26.10.2020
Burž konačno opet može da igra, a Danilo Anđušić u intervjuu za Nova.rs nije krio oduševljenje što su svi zdravi u francuskom timu. I to baš pred gostovanje košarkašima Partizana (sreda, 20.30), u 5. kolu Evrokupa. Srpski bek vraća se kući… »
Imali osmoro zaraženih koronom: Anđušić otkrio u kakvom sastavu Burg dolazi u goste Partizanu!
Mondo 26.10.2020
Nekadašnji košarkaš Partizana Danilo Anđušić otkrio je kakvo je stanje u timu Burga. Nekadašnji košarkaš Partizana Danilo Anđušić otkrio je kakvo je stanje u timu Burga. Nekadašnji bek Partizana Danilo Anđušić sada je jedan od glavnih… »
Anđušić za mozzart Sport: Stižemo u punom sastavu, ali bez trenera Vučevića; žao mi je što neće biti Grobara
Mozzart sport 26.10.2020
„Naravno da smo pričali o utakmici, komentarisali smo oko Partizana, Beograda i svega. Neće doživeti pravi osećaj igranja u Beogradu. Ali oni znaju da igraju protiv bivšeg šampiona Evrope, protiv velikog kluba. Da igraju protiv tima koji ima… »
Vesti dana »

"Notorne laži": Ministarstvo odbrane odbacuje navode o upotrebi zvučnog topa tokom protesta
Blic pre 48 minutajoš 49 povezanih

Snimak Novog Beograda iz drona dok se sliva masa ljudi ka centru: Traktori, trobojke i pune ulice VIDEO
Nova pre 2 satajoš 9 povezanih

Severna Makedonija: Više od 50 poginulih, stotine povređenih u požaru
BBC News pre 48 minutajoš 87 povezanih

Uživo ugljenisana tela izvlače iz diskoteke smrti u Kočanima! Otkriveno šta je uzrok stravičnog požara, Makedonci u agoniji traže najmilije (foto, video)
Blic pre 23 minutajoš 71 povezana

''Njega jednog sam imao, meni život više ne treba'': Otac ostao bez sina jedinca u tragediji koja je zadesila Severnu Makedoniju
Večernje novosti pre 24 minutajoš 31 povezana