Повезане вести

Имали осморо заражених короном: Анђушић открио у каквом саставу Бург долази у госте Партизану!

Имали осморо заражених короном: Анђушић открио у каквом саставу Бург долази у госте Партизану!

Мондо 26.10.2020
Некадашњи кошаркаш Партизана Данило Анђушић открио је какво је стање у тиму Бурга. Некадашњи кошаркаш Партизана Данило Анђушић открио је какво је стање у тиму Бурга. Некадашњи бек Партизана Данило Анђушић сада је један од… »
Анђушић за Нова.рс: Жао ми је, али биће лакше без “гробара”

Анђушић за Нова.рс: Жао ми је, али биће лакше без “гробара”

Нова 26.10.2020
Бурж коначно опет може да игра, а Данило Анђушић у интервјуу за Нова.рс није крио одушевљење што су сви здрави у француском тиму. И то баш пред гостовање кошаркашима Партизана (среда, 20.30), у 5. колу Еврокупа. Српски бек… »
Анђушић за моззарт Спорт: Стижемо у пуном саставу, али без тренера Вучевића; жао ми је што неће бити Гробара

Анђушић за моззарт Спорт: Стижемо у пуном саставу, али без тренера Вучевића; жао ми је што неће бити Гробара

Моззарт спорт 26.10.2020
„Наравно да смо причали о утакмици, коментарисали смо око Партизана, Београда и свега. Неће доживети прави осећај играња у Београду. Али они знају да играју против бившег шампиона Европе, против великог клуба. Да играју против… »

Вести дана »