Povezane vesti

Preminuo Aleksandar Šarac

Politika 27.10.2020
Podlegao povredama deset dana posle ranjavanja u garaži tržnog centra „Ušće”. Aleksandar Šarac (35) na kojeg je pre deset dana pucano u garaži Tržnog centra „Ušće” u Novom Beogradu preminuo je juče ujutru na Odeljenju intenzivne nege… »

"Traži se! Poslednji put je viđen kako pu*i k***c": Aleksandru Šarcu mafijaši plakatom na banderi najavili smrt!

Mondo 27.10.2020
Šarac je navodno bio na meti jedne kriminalne grupe iz Beograda, čiji su ga pripadnici proglasili za cinkaroša i upućivali mu direktne pretnje preko Instagrama, a bili su izlepljeni i plakati sa njegovom fotografijom po banderama. Šarac je navodno… »

Misteriozni nestanci i ubistvo šarca! Novi detalji koji otkrivaju pozadinu događaja, sumnja se na kavački klan

Mondo 27.10.2020
Brutalna ubistva kao i nestanci, postali su česta pojava na beogradskim ulicama. Brutalna ubistva kao i nestanci, postali su česta pojava na beogradskim ulicama. Operativci srpske policije identifikovali su još jednu osobu kojoj se trag gubi u isto… »

Otet i rođak Alana Kožara? Novi detalji u potrazi za nestalim Vukićevićem, kome se trag gubi 14. oktobra na Banovom brdu

Blic 27.10.2020
Operativci srpske policije identifikovali su još jednu osobu, kojoj se trag gubi u isto vreme kada i Lazaru Vukićeviću (30). Vukićević je nestao 14. oktobra na Banovom brdu, a poslednji put se čuo sa Damirom Hodžićem (23) iz Bara, bliskim rođakom… »

Rođak Alana Kožara nestao sa lazarom? Novi detalji istrage o potrazi za mladim Vukićevićem, kome se trag gubi 14. oktobra…

Večernje novosti 26.10.2020
OPERATIVCI srpske policije identifikovali su još jednu osobu, kojoj se trag gubi u isto vreme kada i Lazaru Vukićeviću (30). Vukićević je nestao 14. oktobra na Banovom brdu, a poslednji put se čuo sa Damirom Hodžićem (23) iz Bara, bliskim rođakom… »

Vesti dana »