Povezane vesti
Kada sam ga videla, nije mi bilo svejedno: Stanija Dobrojević o susretu sa Kristijanom - "plašim se"!
Mondo 27.10.2020
Starleta doputovala u Srbiju gde se ispred zgrade suda srela sa Golubovićem. Starleta doputovala u Srbiju gde se ispred zgrade suda srela sa Golubovićem. Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević trebalo je nedavno da se suoče u tužilaštvu zbog pretnji… »
Stanija se videla sa kristijanom! Otkrila sve detalje "Čim sam ga ugledala nije mi bilo svejedno, plašim se da me neko od…
Blic 27.10.2020
Iako je trebalo da se suoče pred sudijom, do susreta između Stanije Dobrojević i Kristijana Golubovića naposletku nije došlo, iako je starleta došla iz Amerike u Srbiju upravo zbog toga. - Trebalo je iz Amerike u Srbiju da dođem tek sledeće nedelje, ali… »
Vesti dana »
SVOJ NA SVOME: Počela prijava nelegalnih objekata i upis prava svojine – Evo kakav je postupak
InfoKG pre 57 minutajoš 87 povezanih
Zelenski: Ne postoji jedinstven stav o teritorijama, potrebne i bezbednosne garancije
RTV pre 52 minutajoš 49 povezanih
Jedni imaju nosač aviona, F-16 i moćnu mornaricu, drugi stare ruske helikoptere - njihov sukob izaziva haos
B92 pre 12 minutajoš 37 povezanih
Suđenje optuženima za pripremanje dela protiv ustavnog uređenja odloženo za 2. mart
Euronews pre 57 minutajoš 20 povezanih