Povezane vesti
Kada sam ga videla, nije mi bilo svejedno: Stanija Dobrojević o susretu sa Kristijanom - "plašim se"!
Mondo 27.10.2020
Starleta doputovala u Srbiju gde se ispred zgrade suda srela sa Golubovićem. Starleta doputovala u Srbiju gde se ispred zgrade suda srela sa Golubovićem. Kristijan Golubović i Stanija Dobrojević trebalo je nedavno da se suoče u tužilaštvu zbog… »
Stanija se videla sa kristijanom! Otkrila sve detalje "Čim sam ga ugledala nije mi bilo svejedno, plašim se da me neko od…
Blic 27.10.2020
Iako je trebalo da se suoče pred sudijom, do susreta između Stanije Dobrojević i Kristijana Golubovića naposletku nije došlo, iako je starleta došla iz Amerike u Srbiju upravo zbog toga. - Trebalo je iz Amerike u Srbiju da dođem tek sledeće… »
Vesti dana »
Hitno se oglasio RHMZ! Već danas drastičan pad temperature, očekuje se i sneg: Izdato upozorenje za naredne dane, opasnost od ove tri pojave
Blic pre 26 minutajoš 11 povezanih
Paris Hilton, Bili Kristal, Džejms Vuds i drugi poznati izgubili svoje kuće u požarima u Los Anđelesu
Danas pre 11 satijoš 6 povezanih
Dva velika napada u Ukrajini: Padaju granate, odjekuju eksplozije, ima mrtvih: Ovde Rusi napreduju duž fronta, probijaju se ka zapadu!
Blic pre 44 minutajoš 1 povezana
"Novače, imaš li bilo kakav dokaz za to": Novinarka napravila haos, Đoković joj jednom rečenicom zapušio usta
Mondo pre 30 minutajoš 5 povezanih