Povezane vesti

Zvanično 1.053 novozaraženih u Srbiji, petoro umrlo

Glas Amerike 27.10.2020
BEOGRAD — U Srbiji je u protekla 24 sata zabeleženo čak 1.053 novozaraženih koronavirusom, što je najveći registrovan dnevni broj obolelih u proteklih nekoliko meseci. Kako se navodi na sajtu covid19.rs, testirano je 9.430 uzoraka. Preminulo je pet… »

Korona ruši sve rekorde

Vesti online 27.10.2020
Srbiji preti eksponencijalni rast broja zaraženih korona virusom, što nipošto ne sme da se dozvoli, upozoravaju članovi Kriznog štaba. Raste broj mrtvih u komšiluku Mobilizacija u Hrvatskoj. Epidemiolog Predrag Kon ukazuje da nema sumnje da će… »

Kon: Narednih sedam dana biće loši, ovo nismo videli do sada

RTV 27.10.2020
BEOGRAD - Epidemiolog Predrag Kon izjavio je večeras da on jeste za uvođenje strožih mera, ali da mora da se sačeka da se napravi pravni okvir. "Ako vam neko ko je odgovoran za neku oblast kaže da ne može, onda morate to da prihvatite. S druge… »

Kon: Tek će biti povećanja smrtnih ishoda

Nova 27.10.2020
Maska, ili kako je zovem barijera virusu, štiti sve nas. Ako ih skidamo samo kada pijemo i jedemo, a nosimo ih svuda, to je prava mera - rekao je epidemiolog dr Predrag Kon za RTS i apelovao na građane da ne ulaze u javni prevoz ili bilo koji zatvoreni… »

Kon: Razmišljamo o pooštravanju mera

Politika 27.10.2020
Epidemiološka situacija u Srbiji je nepovoljna i dalje se pogoršava, kaže epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv kovida 19 Predrag Kon i dodaje da se razmišlja o pooštravanju mera. On je za TV Pink naveo da to što je juče bila 341… »

Čeka nas najneizvesnija sednica Kriznog štaba: Objavljeno koliko je pregleda bilo samo u Beogradu

B92 27.10.2020
Beograd -- U kovid-ambulantama domova zdravlja u Beogradu za 24 sata bila su 2.553 pregleda, kažu za Tanjug u Ministarstvu zdravlja. To znači da se povećava broj prvih pregleda. Od ukupnog broja pregleda, oko 60 odsto su bili prvi pregledi - 1.556. U… »

Kon: Čeka nas "neslavan rekord" novozaraženih, razmišljamo o pooštravanju mera

N1 Info 27.10.2020
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da se razmišlja o pooštravanju mera, jer je jasno da se ne može sedeti "skrštenih ruku", ako se broj zaraženih od koronavirusa bude povećavao, dodajući da će već u utorak Srbija imati novi "neslavni rekord" u… »

Kon: Očekujem rekordan broj

B92 27.10.2020
Beograd -- Epidemiološka situacija u Srbiji je nepovoljna i dalje se pogoršava, kaže epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv kovida 19 Predrag Kon. On je rekao i da se razmišlja o pooštravanju mera. Kon je za TV Pink naveo da to što je… »

U kovid ambulantama u Beogradu za 24 sata 2.553 pregleda

RTV 27.10.2020
BEOGRAD - U kovid ambulantama domova zdravlja u Beogradu za 24 sata bilo je 2.553 pregleda, kažu za Tanjug u Minisatrstvu zdravlja. Povećava se broj prvih pregleda. Od ukupnog broja pregleda oko 60 odsto su bili prvi pregledi - 1.556. U dve kovid… »

Dramatično upozorenje dr kona: "Danas obaramo rekord, broj zaraženih biće veći nego ikada do sada, razmišljamo o…

Blic 27.10.2020
"Vrlo brzo, već danas, ćemo imati novi rekord, neslavni, veći broj nego što je ikada do sada bio", rekao je danas epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon. "Očekuje se taj porast da traje još ove nedelje i sledeće. Ako uspemo da ga usporimo… »

Da li danas "skačemo" na skoro hiljadu zaraženih za dan? Sa nikad većom zebnjom čekamo najnoviji korona presek za Srbiju

Blic 27.10.2020
Mnoge je obradovala vest od juče - 341 novozaraženih, što je drastično manje nego nekoliko proteklih dana. Pa ipak, stručnjaci ističu da je ovo samo zatišje pred buru, a dr Predrag Kon je najavio da ćemo danas oboroti rekrod, odnosno da ćemo ima… »

Menjaće se zakon, sankcije su neophodne! Doktor Kon izneo prognozu: Danas će biti oboren novi rekord po broju zaraženih!

Mondo 27.10.2020
Upitan da li će biti pooštravanja mera, on je rekao da se o tome razmišlja i da je jasno da se ne može sedeti "skrštenih ruku". Upitan da li će biti pooštravanja mera, on je rekao da se o tome razmišlja i da je jasno da se ne može sedeti… »

Za 24 sata u kovid ambulantama u Beogradu 2.553 pregleda

Nova 27.10.2020
U kovid ambulantama domova zdravlja u Beogradu za 24 sata bilo je 2.553 pregleda, kažu za Tanjug u Minisatrstvu zdravlja. Povećava se broj prvih pregleda. Od ukupnog broja pregleda oko 60 odsto su bili prvi pregledi – 1.556. U dve kovid ambulante koje… »

Stižu alarmantni podaci iz Beograda: U kovid ambulantama za 24 sata 2.553 pregleda!

Kurir 27.10.2020
U kovid ambulantama domova zdravlja u Beogradu za 24 sata bilo je 2.553 pregleda, kažu u Minisatrstvu zdravlja. Povećava se broj prvih pregleda. Od ukupnog broja pregleda oko 60 odsto su bili prvi pregledi - 1.556. U dve kovid ambulante koje rade i… »

Za 24 sata u kovid ambulantama u Beogradu 2.553 pregleda

Večernje novosti 27.10.2020
U KOVID ambulantama domova zdravlja u Beogradu za 24 sata bilo je 2.553 pregleda, kažu u Minisatrstvu zdravlja. Povećava se broj prvih pregleda. Od ukupnog broja pregleda oko 60 odsto su bili prvi pregledi - 1.556. U dve kovid ambulante koje rade i… »

Dramatično upozorenje dr kona "Danas obaramo rekord, broj zaraženih biće veći nego ikada do sada!"

Press 27.10.2020
"Vrlo brzo, već danas, ćemo imati novi rekord, neslavni, veći broj nego što je ikada do sada bio", rekao je danas epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon. Foto:Blic "Očekuje se taj porast da traje još ove nedelje i sledeće. Ako uspemo da ga… »

Kon: Porast broja zaraženih i ove i sledeće nedelje

Novi magazin 27.10.2020
Epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon izjavio je da se epidemiološka situacija u Srbiji i dalje pogoršava i da se očekuje povećanje broja zaraženih od koronavirusa ne samo danas, već cele ove i iduće nedelje. Kon je za televiziju Pink… »

Korona virus: U Vojvodini za nedelju dana udvostručen broj zaraženih, protesti u Italiji zbog uvođenja restriktivnih mera

Danas 27.10.2020
Dok se broj pacijenata u kovid bolnicama u Srbiji povećava, španske vlasti uvode vanredno stanje, a u Italiji su organizovani protesti zbog pooštravanja restriktivnih mera i zatvaranja restorana, barova i teretana. Prema poslednjim podacima u Srbiji je… »

Kon: Danas rekordan broj

Sputnik 27.10.2020
Epidemiološka situacija u Srbiji nije povoljna i pogoršava se, izjavio je epidemiolog Predrag Kon, navodeći da se već danas očekuje novi rekordni broj novozaraženih. Kon je napomenuo da bi rezultat od juče, kada je registrovan 341 novozaraženi… »

DANAS ĆEMO IMATI NOVI NESLAVNI REKORD! Dr Kon otkriva do kada će rasti broj zaraženih

RTV Novi Pazar 27.10.2020
DR Predrag Kon, epidemiolog i član Kriznog štaba, govoreći o epidemiološkoj situaciji u Srbiji kaže da ona nije povoljna i da se dalje pogoršava. Kon je rekao da rezultate od juče, kada je registrovan 341 novozaraženi, treba uzeti sa rezervom, jer… »

Kon: Razmišljamo o pooštravanju mera u Srbiji

Slobodna Evropa 27.10.2020
Član Kriznog štaba Vlade Srbije Predrag Kon izjavio je da se razmišlja o pooštravanju mera, navodeći da je epidemiološka situacija nepovoljna i da se "i dalje pogoršava". "Očekuje se porast zaraženih ove i sledeće nedelje. Posle toga se nadamo… »

Epidemiolog Kon najavio: Razmišlja se o pooštravanju mera! Danas ćemo imati novi neslavni rekord!

Kurir 27.10.2020
Epidemiološka situacija u Srbiji je nepovoljna i dalje se pogoršava, kaže epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv kovida 19 Predrag Kon i dodaje da se razmišlja o pooštravanju mera. On je naveo da to što je juče bila 341 novozaražena… »

Kon: Danas verovatno novi rekord u broju novozaraženih

Nova 27.10.2020
Epidemiološka situacija u Srbiji je nepovoljna i dalje se pogoršava, kaže epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv kovida 19 Predrag Kon i dodaje da se razmišlja o pooštravanju mera. On je za TV Pink naveo da to što je juče bila 341… »

Kon: Pogoršava se situacija, restrikcije će biti neophodne

Radio 021 27.10.2020
Epidemiološka situacija u Srbiji je nepovoljna i dalje se pogoršava, kaže epidemiolog i član Kriznog štaba Predrag Kon. On je rekao i da se razmišlja o pooštravanju mera. Kon je za TV Pink naveo da to što je juče bila 341 novozaražena osoba… »

Kon: Srbija će već danas imati novi „neslavni rekord” u broju obolelih

Danas 27.10.2020
Epidemiolog Predrag Kon izjavio je danas da se razmišlja o pooštravanju mera jer je jasno da se ne može sedeti „skrštenih ruku”, ako se broj zaraženih od korona virusa bude povećavao, dodajući da će već danas Srbija imati novi „neslavni… »

Kon: Već danas će biti verovatno novi rekordni brojevi novozaraženih, razmišljamo o pooštravanju mera

Pravda 27.10.2020
Kon je za TV Pink naveo da to što je juče bila 341 novozaražena osoba, nije odraz prave situacije i da su brojke uvek niže ponedeljkom, a da se već danas biti verovatno novi rekordni brojevi novozaraženih. "Očekuje se porast zaraženih ove i… »

Kon: Očekujem rekordan broj

Prva 27.10.2020
Epidemiološka situacija u Srbiji je nepovoljna i dalje se pogoršava, kaže epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv kovida- 19 Predrag Kon. On je rekao i da se razmišlja o pooštravanju mera. Kon je za TV Pink naveo da to što je juče bila… »

Kon: Razmišljamo o pooštravanju mera

Dnevnik 27.10.2020
BEOGRAD: Epidemiološka situacija u Srbiji je nepovoljna i dalje se pogoršava, kaže epidemiolog i član Kriznog štaba za borbu protiv kovida 19 Predrag Kon i dodaje da se razmišlja o pooštravanju mera. On je za TV Pink naveo da to što je juče bila… »

Danas ćemo imati novi neslavni rekord! Dr Kon otkriva do kada će rasti broj zaraženih

Večernje novosti 27.10.2020
DR Predrag Kon, epidemiolog i član Kriznog štaba, govoreći o epidemiološkoj situaciji u Srbiji kaže da ona nije povoljna i da se dalje pogoršava. Kon je rekao da rezultate od juče, kada je registrovan 341 novozaraženi, treba uzeti sa rezervom, jer… »

Vesti dana »