Повезане вести

Ушла трудна у ријалити: Маја Марковић тражи тест? Њен нови дечко у шоку! (ВИДЕО)

Ушла трудна у ријалити: Маја Марковић тражи тест? Њен нови дечко у шоку! (ВИДЕО)

Вести онлине 27.10.2020
Маја Марковић и Ален Хадровић јуче су озваничили своју везу првим пољупцем, а већ данас су се јавили први проблеми. Наиме, Маја се пожалила на мучнину, па је затражила тест крви, а с обзиром на то да је њен вереник, Јовица… »
Маја након преваре сумња да је трудна: Јовица се огласио из болнице: "Трпим болове, не могу да се померам, катастрофа сам!"

Маја након преваре сумња да је трудна: Јовица се огласио из болнице: "Трпим болове, не могу да се померам, катастрофа сам!"

Блиц 27.10.2020
Маја Марковић, која је вереника Јовицу Путниковића у "Задрузи 4" преварила са Аленом Хадровићем, јуче је више пута осетила мучнине, повраћала је током емисије и тражила је да уради тест за трудноћу, због сумње да је трудна са… »
Маја сумња да је трудна, вереник се огласио из болнице: Не бих то уопште коментарисао, катастрофа сам!

Маја сумња да је трудна, вереник се огласио из болнице: Не бих то уопште коментарисао, катастрофа сам!

Мондо 27.10.2020
Учесница Задруге је тражила тест за трудноћу, а ево шта каже њен вереник којег је преварила у ријалитију! Учесница Задруге је тражила тест за трудноћу, а ево шта каже њен вереник којег је преварила у ријалитију! Иако још увек… »

Вести дана »