Povezane vesti
Ceca za Nova.rs: Čujem da za Novu godinu pevam na Ledinama
Nova 27.10.2020
"Čujem da za Novu godinu nastupam na Ledinama. Ne znam odakle vam to?! Nisam ja zakazala nikakav nastup. Da jesam, to bi se znalo, jer se tako nešto ne može sakriti", rekla je Ceca za Nova.rs u vezi sa navodima da će za Novu godinu nastupati sa Đanijem u… »
Ceca zloupotrebljena: Upletena u veliku prevaru, pevačica u šoku: "Reagovaće moj menadžer"
Blic 27.10.2020
Folk zvezdu Cecu Ražnatović iznenadilo je saznanje da ona za Novu godinu peva sa folkerom Radišom Trajkovićem Đanijem u Beogradu, što stoji na brojnim sajtovima koji poromovišu noćne izlaske u prestonici. Naime, Ceca tvrdi da nastup u novogodišnjoj noći… »
Vesti dana »
Studenti Pravnog fakulteta obeležili godinu dana od početka blokade ovog fakulteta: Govor ispred Predsedništva, podrška tužiocima
Danas pre 35 minutajoš 1 povezana
"Za postupak legalizacije prijavljeno više od 45.000 objekata" Sofronijević: Vrlo je jednostavna procedura
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Ukida se ovo stajalište u Beogradu Izmene traju sve do februara, evo šta je sa linijama javnog prevoza
Blic pre 35 minutajoš 1 povezana
Pijan udarao sestru u glavu, pa nasrnuo na oca: Užas u Obrenovcu, muškarac (29) uhapšen zbog porodičnog nasilja
Blic pre 4 satijoš 3 povezane