Povezane vesti
Ceca za Nova.rs: Čujem da za Novu godinu pevam na Ledinama
Nova 27.10.2020
"Čujem da za Novu godinu nastupam na Ledinama. Ne znam odakle vam to?! Nisam ja zakazala nikakav nastup. Da jesam, to bi se znalo, jer se tako nešto ne može sakriti", rekla je Ceca za Nova.rs u vezi sa navodima da će za Novu godinu nastupati sa Đanijem u… »
Ceca zloupotrebljena: Upletena u veliku prevaru, pevačica u šoku: "Reagovaće moj menadžer"
Blic 27.10.2020
Folk zvezdu Cecu Ražnatović iznenadilo je saznanje da ona za Novu godinu peva sa folkerom Radišom Trajkovićem Đanijem u Beogradu, što stoji na brojnim sajtovima koji poromovišu noćne izlaske u prestonici. Naime, Ceca tvrdi da nastup u novogodišnjoj noći… »
Vesti dana »
Brnabićeva: Mišljenje Venecijanske komisije u narednih nekoliko nedelja; Kos: Očekujemo odlaganje primene zakona o pravosuđu
RTS pre 34 minutajoš 29 povezanih
Krivična prijava protiv žene zbog sumnje na ubijanje lutalica zatrovanom hranom u okolini Aleksinca
N1 Info pre 1 satjoš 37 povezanih
Potpisan ugovor sa Azvirtom o projektovanju i izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
Nova ekonomija pre 4 satijoš 30 povezanih
Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji izbio tokom renoviranja
Beta pre 6 satijoš 28 povezanih