Povezane vesti
Ceca za Nova.rs: Čujem da za Novu godinu pevam na Ledinama
Nova 27.10.2020
"Čujem da za Novu godinu nastupam na Ledinama. Ne znam odakle vam to?! Nisam ja zakazala nikakav nastup. Da jesam, to bi se znalo, jer se tako nešto ne može sakriti", rekla je Ceca za Nova.rs u vezi sa navodima da će za Novu godinu nastupati sa… »
Ceca zloupotrebljena: Upletena u veliku prevaru, pevačica u šoku: "Reagovaće moj menadžer"
Blic 27.10.2020
Folk zvezdu Cecu Ražnatović iznenadilo je saznanje da ona za Novu godinu peva sa folkerom Radišom Trajkovićem Đanijem u Beogradu, što stoji na brojnim sajtovima koji poromovišu noćne izlaske u prestonici. Naime, Ceca tvrdi da nastup u… »
Vesti dana »

I slavija i skupština: Protest studenata na dve lokacije, studentkinja objasnila, evo šta je tačan plan
Blic pre 5 minutajoš 41 povezana

Protest "15. za 15" u Beogradu – kolone se kreću ka centru grada, počelo okupljanje; Studenti u blokadi: Veliki skup kod Skupštine
RTS pre 6 minutajoš 81 povezana

Uhapšen nasilnik iz BMV-a Pokosio tri osobe u Žarkovu i pobegao žrtve prebačene u Urgentni centar (video)
Dnevnik pre 22 minutajoš 21 povezana

Studenti ETF-a tvrde da će govori i bina biti na Slaviji i objašnjavaju zašto
Nova pre 29 minutajoš 10 povezanih

Tužilaštvo izdalo nalog za identifikaciju osobe zbog preteće poruke na društvenim mrežama
RTS pre 6 minutajoš 13 povezanih