Повезане вести
Сведоци стравичне саобраћајне несреће са тролом: Ударио ме је један аутомобил, други, трећи са свих страна
Мондо 27.10.2020
На сву срећу, у овој саобрачајној незгоди није било фаталних исхода, а три особе су лакше повређене. На сву срећу, у овој саобрачајној незгоди није било фаталних исхода, а три особе су лакше повређене "Оставио сам аутомобил на… »
Срча на путу, полупани аутомобили: Први снимци из Цвијићеве улице где су три особе повређене у судару троле и путничких возила…
Блиц 27.10.2020
Три особе су повређене када је око 10.50 дошло до саобраћајне незгоде у Цвијићевој улици у Београду у којој су учествовала три путничка аутомобила и један тролејбус. Шта је тачан узрок несреће још није познато, али према речима… »
Карамбол у Београду: У судару троле и три аутомобила повређене три особе
Блиц 27.10.2020
У саобраћајној нерсећи у Цвијићевој улици у Београду, у којој су учествовала три путничка аутомобила, повређене су три особе. Незгода се догодила у Цвијићевој улици у око 10.50, потврдили су из МУП, али нам је речено да засад… »
Вести дана »

Мали: Став Савета ЕУ о забрани увоза руског гаса катастрофалан за Србију
Данас пре 8 сатијош 2 повезане

Мушкарац електричним бициклом слетео с коловоза и умро: Ужас у Лазаревцу: Хитна могла само да констатује смрт
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Временска прогноза за 21. октобар: Током дана облачно, увече краткотрајна киша
Мондо пре 5 минутајош 1 повезана

"Путин и Зеленски се Мрзе више од свега, баш ми отежавају": Трамп се жалио у Белој кући пред новинарима: "Нисам рекао да ће победити"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

Карлик Џонс поломио кост у стопалу: Кошаркаш Партизана мора да паузира 3 месеца
Курир пре 4 сатијош 1 повезана