Повезане вести

Браво за Филипа, али Ноле иде даље!

Браво за Филипа, али Ноле иде даље!

Спортске.нет 27.10.2020
Одличан 'српски дерби' на старту турнира у Бечу. Први тенисер света Новак Ђоковић успешно је стартовао на турниру у Бечу. Он је данас у занимљивом и садржајном дуелу савладао свог земљака и пријатеља Филипа Крајиновића… »
Новак напустио конференцију за штампу: Огроман пропуст организатора турнира!

Новак напустио конференцију за штампу: Огроман пропуст организатора турнира!

Мондо 27.10.2020
Ово не би смело да се дешава. Ово не би смело да се дешава. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић добро је започео свој наступ на турниру у Бечу пошто је савладао Филипа Крајиновића. Прштало је у српском дербију, играо се сјајан… »
Ђоковић победио Крајиновића,Лајовић заустављен у првом колу АТП турнира у Бечу

Ђоковић победио Крајиновића,Лајовић заустављен у првом колу АТП турнира у Бечу

Бета 27.10.2020
Први тенисер света Новак Дјоковић пласирао се данас у друго коло АТП турнира у Бечу. Српски тенисер је победио сународника Филипа Крајиновића са 2:0 у сетовима (7:6, 6:3), за два сата игре. Противник у наредној рунди турнира у… »
Беч: Лајовић испао у првом колу

Беч: Лајовић испао у првом колу

Дневник 27.10.2020
Српски тенисер Душан Лајовић поражен је на старту турнира у Бечу од Италијана Лоренца Сеногоа са 0:2 (4:6, 3:6) у сетовима. Меч је трајао сат и 21 минут. Душан је добро почео меч, у трећем и деветом гему првог сета није… »
Крај за Лајовића у Бечу

Крај за Лајовића у Бечу

Спортске.нет 27.10.2020
Није успео да се придружи Новаку Ђоковићу у другом колу. Српски тенисер Душан Лајовић није успео данас да се пласира у друго коло АТП турнира у Бечу. Лајовић је поражен од Италијана Лоренца Зонга са 0:2 у сетовима (4:6, 3:6). Меч… »
Крај за Лајовића у Бечу

Крај за Лајовића у Бечу

Моззарт спорт 27.10.2020
Бољи је био Италијан Лорензо Сонего с 2:0 у сетовима. Елиминисан је Филип Крајиновић, елиминисан је сада и Душан Лајовић у првом колу турнира у Бечу. Ако је Крајиновић био суштински унапред прежаљен против Новака Ђоковића, онда… »
Ђоковић после тријумфа у Бечу: Новак открио шта је рекао Крајиновићу по завршетку првог сета

Ђоковић после тријумфа у Бечу: Новак открио шта је рекао Крајиновићу по завршетку првог сета

Хот спорт 27.10.2020
Први тенисер света Новак Ђоковић славио је у српском дербију на старту турнира у Бечу. Савладао је доброг пријатеља Филипа Крајиновића после два одиграна сета (7:6, 6:3). Новак је на конференцији пред почетак Беча причао на… »
Ђоковић победио Крајиновића на старту турнира у Бечу

Ђоковић победио Крајиновића на старту турнира у Бечу

Дневник 27.10.2020
БЕЧ: Најбољи тенисер света Новак Ђоковић успешно је стартовао на турниру у Бечу, пошто је данас савладао земљака Филипа Крајиновића са 7:6 (8:6), 6:3. Наредни ривал Ђоковића биће Хрват Борна Ћорић, а победа у том мечу донела би… »
Ђоковић: Признао сам Филипу, имао сам среће

Ђоковић: Признао сам Филипу, имао сам среће

Нова 27.10.2020
Новак Ђоковић савладао је Филипа Крајиновића у првом колу турнира у Бечу 7:6 (6), 6:3, а после победе у српском дербију сумирао је утиске. “Рекао сам Филипу по завршетку сусрета да сам имао среће у првом сету. Веома смо добри… »

Вести дана »