Повезане вести
Кон: Београд највеће жариште короне у Србији, маске једина баријера
Н1 Инфо 27.10.2020
Београд је највеће жариште коронавируса и ово до сада нисмо видели, упозорио је епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон, нагласивши да времена за уверавања више нема и да су маске једина баријера која ће спречити даље… »
Следи најгорих седам дана: Кон очекује све већи број умрлих и поручује: Ванредно стање једино што може да нас спаси!
Курир 27.10.2020
Епидемиолог Предраг Кон изјавио је вечерас да он јесте за увођење строжих мера, али да мора да се сачека да се направи правни оквир. "Ако вам неко ко је одговоран за неку област каже да не може, онда морате то да прихватите. С… »
Др Кон објаснио "злослутне" речи које су потресле Србију: Данас више од 1.000 заражених, а за 7 дана...
Мондо 27.10.2020
Каже да он јесте за увођење строжих мера, али да мора да се сачека да се направи правни оквир. Каже да он јесте за увођење строжих мера, али да мора да се сачека да се направи правни оквир. Данас је у Србији забележен рекордан… »
Др Кон: Повећање броја мртвих тек долази. Наредних седам дана биће лоше
Телеграф 27.10.2020
За очекивати је да у Београду може доћи до даљег погоршања ситуације. "Ја не сазивам Кризни штаб, ми се барем из медицинског дела, слушамо, дописујемо. Једноставно, ово што се дешава није неочекивано. Озбиљан скок, главни… »
Кон: Београд највеће жариште, ово нисмо видели до сада
РТС 27.10.2020
Београд је највеће жариште коронавируса и ово до сада нисмо видели, рекао је за РТС епидемиолог и члан Кризног штаба Предраг Кон, и поновио да времена за уверавања више нема и да су маске једина баријера даљем ширењу вируса… »
Др Кон уживо: Овако нешто се до сада није дешавало, у Београду ће доћи до озбиљнијег погоршања
Мондо 27.10.2020
Члан Кризног штаба објаснио уживо како је дошло до драстичног скока новозаражених. Члан Кризног штаба објаснио уживо како је дошло до драстичног скока новозаражених. Ситуација је алармантна, зашто хитно се заседа Кризни штаб -… »
Доктор Кон саопштио лоше вести: Наредних седам дана ће бити баш лоши, ево шта је потребно да би се пооштриле мере
Вечерње новости 27.10.2020
- ЈА не сазивам Кризни штаб, ми се барем из медицинског дела, слушамо, дописујемо. Једноставно, ово што се дешава није неочекивано. - Озбиљан скок, главни догађај је овде у Београду, 590 заражених, док остали постепено расту… »
Вести дана »
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара?! Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Решетка пре 4 сатијош 11 повезаних
Заражено више од 400 малишана, чак 14 жаришта у Београду: Како да препознате дечје глисте и како се лече
Нова пре 6 сатијош 3 повезане
Огласила се НБС: Предузете мере за додатну стабилност курса динара и евра у мењачницама
Блиц пре 2 сатајош 28 повезаних