Povezane vesti
IAEA: Iran gradi podzemno nuklearno postrojenje
Al Jazeera 27.10.2020
Iran je počeo izgradnju podzemnog postrojenja za nuklearnu centrifugu, nakon ljetošnje eksplozije u drugom objektu iste namjene. Inspektori Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) saopćili su da je Iran počeo izgradnju podzemnog postrojenja za… »
Inspektori UN: Iran gradi nuklearno postrojenje ispod zemlje! Neprekidno skladište obogaćeni uranijum! Evo ima li ga dovoljno!…
Kurir 27.10.2020
Inspektori Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) saopštili su danas da je Iran počeo izgradnju podzemnog postrojenja za nuklearnu centrigufugu, nakon letošnje eksplozije u drugom objektu iste namene, za koji je Teheran tvrdio da je bio… »
Vesti dana »
FINALE ELITE 9 UŽIVO: Milena Kačavenda zauzela 7. mesto! Sin Nikola dočekao majku i DEMANTOVAO navode, pa usledilo grljenje sa Durdžićima: „Drago mi je što sam ispratila Anđela i Janjuša!“
Svet & Skandal pre 2 minutajoš 10 povezanih
Bivši ljubavnici u duelu Najduhovitiji rijaliti učesnik izbačen iz superfinala: Svaki presek sve napetiji
Blic pre 18 minutajoš 7 povezanih
"Tužiću je, neće videti dinara" Terza pobesneo zbog ćerke, vređa Milicu i histeriše: "Imam dokaze protiv nje" (video)
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Španska Marka: Dva miliona ljudi u Madridu na dočeku novih svetskih šampiona
Danas pre 4 satijoš 3 povezane