Povezane vesti
Sandri Obradović razlupali automobil! Manekenka nakon drame sa bivšim, prolazi kroz novi haos: Kad besnilo izađe iz ljudi…
Kurir 27.10.2020
Manekenka Sandra Obradović podelila je sa svojim pratiocima na svom Instagram profilu šta joj se dogodilo. Naime, njoj je neko uništio automobil, pa se javno požalila. "Kad besnilo izađe iz ljudi", napisala je Sandra u opisu objava, na kojima vidimo da… »
Kiji je majka potrebna više nego ikad! Kockareva se javno ogasila, jedna svar je posebno muči : Volela bih da je mama tu…
Kurir 27.10.2020
Kija Kockar je na svom Tviter nalogu podelila sa svojim pratiocima šta je sanjala. Naime, ona je spomenula i svoju majku Nadicu, aktuelnu učesnicu "Zadruge", čija joj je pomoć sada potrebna. "Inače sam juče, ja mislim, sanjala kako neko kaže da je… »
Vesti dana »

Da li je sporazum sa amerikom ekonomska prisila Trampa? Rabrenović u "Usijanju": Evropska unija je ispustila priliku za ustavom, drugi utiču na njene odluke!
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane

Zoran zasukao rukave i obrisao pod teroristom: Evo kako je kompanija Easyjet reagovala na herojski postupak Nasteskog
Kurir pre 48 minutajoš 28 povezanih

Prva Bozankaya na ulicama od sutra - Isporuka svih 25 do marta 2026, u planu uvođenje linije 8 od Trošarine do Slavije (FOTO)
Ekapija pre 5 satijoš 26 povezanih