Povezane vesti
Sandri Obradović razlupali automobil! Manekenka nakon drame sa bivšim, prolazi kroz novi haos: Kad besnilo izađe iz ljudi…
Kurir 27.10.2020
Manekenka Sandra Obradović podelila je sa svojim pratiocima na svom Instagram profilu šta joj se dogodilo. Naime, njoj je neko uništio automobil, pa se javno požalila. "Kad besnilo izađe iz ljudi", napisala je Sandra u opisu objava, na kojima vidimo da… »
Kiji je majka potrebna više nego ikad! Kockareva se javno ogasila, jedna svar je posebno muči : Volela bih da je mama tu…
Kurir 27.10.2020
Kija Kockar je na svom Tviter nalogu podelila sa svojim pratiocima šta je sanjala. Naime, ona je spomenula i svoju majku Nadicu, aktuelnu učesnicu "Zadruge", čija joj je pomoć sada potrebna. "Inače sam juče, ja mislim, sanjala kako neko kaže da je… »
Vesti dana »
Devet mrtvih i 25 ranjenih u pucnjavi u školi i kući u Kanadi
BBC News pre 49 minutajoš 27 povezanih
Do kraja sedmice smena godišnjih doba - danas do 16 stepeni, u nedelju moguć sneg
N1 Info pre 19 minutajoš 12 povezanih
Zemljotres pogodio region Prizrena, osetio se i u Centralnoj Srbiji, Albaniji i Severnoj Makedoniji
Danas pre 8 satijoš 7 povezanih
Brutalna partija Nikole Topića! Vratio se na teren posle najveće životne borbe i zablistao već u drugom meču! (video)
Kurir pre 19 minutajoš 10 povezanih
Šest osoba povređeno u tri nesreće Noć u Beogradu, Hitna pomoć intervenisala 115 puta
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih