Povezane vesti
"Možda nekima smeta, ali ja sam takav...": Novak Đoković u intimnoj ispovesti o načinu života, a onda progovorio o nečemu što…
Blic 28.10.2020
Novak Đoković donedavno je sa porodicom boravio u Beogradu, gde su on i supruga Jelena, između ostalog, organizovali i slavlje povodom 6. rođendana sina Stefana. Najbolji svetski teniser sada je govorio o tome, ali i o pritiscima i kritikama sa kojima se… »
Đoković: Sutra mogu da završim karijeru, ali…
Nova 28.10.2020
Novak Đoković, najbolji teniser sveta "napunio je baterije" za turnir u Beču boraveći u rodnom Beogradu, gde je uživao s porodicom. Prvi reket sveta je prošle sedmice iznenadio sina Stefana kojem je bio rođendan, a u intervjuu za magazin “Story” je… »
Novak Đoković sasvim iskreno: Znam da mnogima smetam, ali ne odustajem od ambicija!
Mondo 28.10.2020
"Mogu sutra da završim sve i bio bih zadovoljan onim što sam postigao, ali meni pričinjava zadovoljstvo da idem po turnirima i takmičim se". "Mogu sutra da završim sve i bio bih zadovoljan onim što sam postigao, ali meni pričinjava zadovoljstvo da idem… »
Vesti dana »
Žuti meteo alarm: Gusta magla, zagađen vazduh i pad temperature širom Srbije
Euronews pre 1 satjoš 11 povezanih
(Video) "Ubice, lopovi!" Pogledajte upad američkih specijalaca na tanker pun nafte kod Venecuele: Karakas besni!
Blic pre 9 minutajoš 10 povezanih
Amerikanci produžili licencu Lukoilu za prodaju imovine, evo do kada kompanija ima vremena da proda imovinu
Dnevnik pre 24 minutajoš 10 povezanih
FOTO Zvezda na „Merkuru“ traži put ka proleću u Evropi: Pogledajte zašto sam se usred Graca setio Pionira
Nova pre 8 minutajoš 14 povezanih