Повезане вести
"Можда некима смета, али ја сам такав...": Новак Ђоковић у интимној исповести о начину живота, а онда проговорио о нечему што…
Блиц 28.10.2020
Новак Ђоковић донедавно је са породицом боравио у Београду, где су он и супруга Јелена, између осталог, организовали и славље поводом 6. рођендана сина Стефана. Најбољи светски тенисер сада је говорио о томе, али и о притисцима… »
Ђоковић: Сутра могу да завршим каријеру, али…
Нова 28.10.2020
Новак Ђоковић, најбољи тенисер света "напунио је батерије" за турнир у Бечу боравећи у родном Београду, где је уживао с породицом. Први рекет света је прошле седмице изненадио сина Стефана којем је био рођендан, а у интервјуу за… »
Новак Ђоковић сасвим искрено: Знам да многима сметам, али не одустајем од амбиција!
Мондо 28.10.2020
"Могу сутра да завршим све и био бих задовољан оним што сам постигао, али мени причињава задовољство да идем по турнирима и такмичим се". "Могу сутра да завршим све и био бих задовољан оним што сам постигао, али мени… »
Вести дана »
СРЦЕ: ЕУ да размотри мере личних санкција за оне у кругу власти који презиру закон и шире насиље
Недељник пре 5 минутајош 17 повезаних
Хитна помоћ: Три особе тешко повређене у четири саобраћајне незгоде синоћ у Београду
НИН пре 10 минутајош 13 повезаних
Фајненшел тајмс: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Данас пре 30 минутајош 9 повезаних