Povezane vesti
"Možda nekima smeta, ali ja sam takav...": Novak Đoković u intimnoj ispovesti o načinu života, a onda progovorio o nečemu…
Blic 28.10.2020
Novak Đoković donedavno je sa porodicom boravio u Beogradu, gde su on i supruga Jelena, između ostalog, organizovali i slavlje povodom 6. rođendana sina Stefana. Najbolji svetski teniser sada je govorio o tome, ali i o pritiscima i kritikama sa kojima… »
Novak Đoković sasvim iskreno: Znam da mnogima smetam, ali ne odustajem od ambicija!
Mondo 28.10.2020
"Mogu sutra da završim sve i bio bih zadovoljan onim što sam postigao, ali meni pričinjava zadovoljstvo da idem po turnirima i takmičim se". "Mogu sutra da završim sve i bio bih zadovoljan onim što sam postigao, ali meni pričinjava zadovoljstvo da… »
Đoković: Sutra mogu da završim karijeru, ali…
Nova 28.10.2020
Novak Đoković, najbolji teniser sveta "napunio je baterije" za turnir u Beču boraveći u rodnom Beogradu, gde je uživao s porodicom. Prvi reket sveta je prošle sedmice iznenadio sina Stefana kojem je bio rođendan, a u intervjuu za magazin… »
Vesti dana »
Kakva bruka! Jokić mu servirao sve na tacni, a Vestbruk upisao promašaj godine (video)
Večernje novosti pre 47 minutajoš 15 povezanih
U Srbiji jutros izmeren: - 21 stepen! Vreme može da bude opasno, ovo su saveti "Batuta" za ponašanje tokom ekstremne hladnoće: Ove grupe su najugroženije
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih
Gde će monstrum koji je počinio masakr na Cetinju biti sahranjen? Šta su rekli u opštini, a šta u pogrebnom
Telegraf pre 57 minutajoš 18 povezanih
Timoti Les: Znamo zašto se Donald Tramp interesuje za status Kosova!
Vesti online pre 1 satjoš 4 povezane