Povezane vesti
Uoči „rotacije” resora Stefanović i Vulin se obratili policiji i vojsci
Politika 28.10.2020
Ministri Nebojša Stefanović i Aleksandar Vulin, uoči „rotacije” resora unutrašnjih poslova i odbrane u novoj vladi, posebnim porukama oprostili su se od pripadnika policije i vojske kojima su do sada bili nadležni ministri. – Želim da se… »
Vulin pripadnicima Vojske: Bilo je časno
N1 Info 28.10.2020
Svim pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije želim da zahvalim na godinama zajedničke službe vojsci, državi i narodu. Zahvalan sam svakom od Vas i posebno vrhovnom komandantu Vojske Srbije Aleksandru Vučiću na prilici da učestvujem u… »
Vulin se zahvalio pripadnicima Vojske Srbije i Ministarstva odbrane: Bilo je časno služiti vojsci, državi i narodu
Srbija danas 28.10.2020
Borili smo se i izborili da odluke o vojsci donosi samo Srbija i izborili za pravo da brinemo o Republici Srpskoj i svim Srbima gde god da žive, poručio je bivši ministar odbrane Aldeksandar Vulin pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojsci Srbije… »
Stefanović: Sa ponosom preuzimam novu dužnost
Nova 28.10.2020
Želim da se zahvalim svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na našem zajedničkom radu u proteklih šest i po godina kako bi Srbija bila bezbedna i sigurna zemlja, izjavio je danas Nebojša Stefanović, a saopštio je MUP. “Imao sam… »
Zahvalnost pripadnicima MUP Stefanović: Ponosan sam na sve velike projekte i reforme, nastavite da se borite protiv kriminala…
Večernje novosti 28.10.2020
MINISTAR unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zahvalio se svim pripadnicima MUP-a na zajedničkom radu u proteklih šest i po godina. -Želim da se zahvalim svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na našem zajedničkom radu u proteklih… »
Vesti dana »

Dani žalosti u Severnoj Makedoniji nakon tragedije u Kočanima, građani odaju poštu
RTS pre 13 minutajoš 36 povezanih

Studenti pokušali blokirati Skupštinu Novog Sada, policija ih tukla
Al Jazeera pre 30 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 48 minutajoš 17 povezanih

VIDEO: Studenti pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, kordon policije ih silom odgurao
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih

Skupština Srbije danas nastavlja zasedanje, na dnevnom redu i Vučevićeva ostavka
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih