Povezane vesti
Šapić: Rešenje za status Kosova i Metohije samo uz referendum
RTV 28.10.2020
BEOGRAD - Lider partije SPAS i predsednik Opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić izjavio je da status Kosova i Metohije ne može da se reši bez referenduma. "Siguran sam da ne postoji nijedan čovek u Srbiji koji je spreman da izađe i potpiše eksplicitnu… »
Šapić: Rešenje za status Kosova i Metohije samo uz referendum
Pravda 28.10.2020
Lider partije SPAS i predsednik Opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić izjavio je da status Kosova i Metohije ne može da se reši bez referenduma. "Siguran sam da ne postoji nijedan čovek u Srbiji koji je spreman da izađe i potpiše eksplicitnu nezavisnost… »
Šapić: Rešenje za status KIM samo uz referendum
Nova 28.10.2020
Lider partije SPAS i predsednik Opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić izjavio je da status Kosova i Metohije ne može da se reši bez referenduma. “Siguran sam da ne postoji nijedan čovek u Srbiji koji je spreman da izađe i potpiše eksplicitnu nezavisnost… »
Šapić: Ne postoji čovek koji bi u trenutnim okolnostima priznao Kosovo
Beta 28.10.2020
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da u Srbiji ne postoji čovek koji bi u trenutnim okolnostima priznao nezavisnost Kosova i dodao da kada bi i postojao, pre toga bi Ustav Srbije morao da se promeni nakon… »
Šapić: U Srbiji ne postoji čovek koji bi u trenutnim okolnostima priznao Kosovo
N1 Info 28.10.2020
Predsednik Srpskog patriotskog saveza (SPAS) Aleksandar Šapić izjavio je da u Srbiji ne postoji čovek koji bi u trenutnim okolnostima priznao nezavisnost Kosova i dodao da kada bi i postojao, pre toga bi Ustav Srbije morao da se promeni nakon… »
Vesti dana »
Predstavio se kao prodavac posuđa, pa pokrao zlatni nakit iz stana: Uhapšen Rumun u Vrbasu
Nova pre 36 minutajoš 38 povezanih
Srbija produžila zabranu izvoza nafte, Mol za četiri dana treba od Gazproma da preuzime NIS, ali još nema potvrde
Bloomberg Adria pre 15 minutajoš 174 povezane