Повезане вести

Шапић: Решење за статус Косова и Метохије само уз референдум

РТВ 28.10.2020
БЕОГРАД - Лидер партије СПАС и председник Општине Нови Београд Александар Шапић изјавио је да статус Косова и Метохије не може да се реши без референдума. "Сигуран сам да не постоји ниједан човек у Србији који је спреман да изађе… »

Правда 28.10.2020
Лидер партије СПАС и председник Општине Нови Београд Александар Шапић изјавио је да статус Косова и Метохије не може да се реши без референдума. "Сигуран сам да не постоји ниједан човек у Србији који је спреман да изађе и потпише… »
Шапић: Решење за статус КИМ само уз референдум

Шапић: Решење за статус КИМ само уз референдум

Нова 28.10.2020
Лидер партије СПАС и председник Општине Нови Београд Александар Шапић изјавио је да статус Косова и Метохије не може да се реши без референдума. “Сигуран сам да не постоји ниједан човек у Србији који је спреман да изађе и потпише… »
Шапић: Не постоји човек који би у тренутним околностима признао Косово

Шапић: Не постоји човек који би у тренутним околностима признао Косово

Бета 28.10.2020
Председник Српског патриотског савеза (СПАС) Александар Шапић изјавио је да у Србији не постоји човек који би у тренутним околностима признао независност Косова и додао да када би и постојао, пре тога би Устав Србије морао да се… »
Шапић: У Србији не постоји човек који би у тренутним околностима признао Косово

Шапић: У Србији не постоји човек који би у тренутним околностима признао Косово

Н1 Инфо 28.10.2020
Председник Српског патриотског савеза (СПАС) Александар Шапић изјавио је да у Србији не постоји човек који би у тренутним околностима признао независност Косова и додао да када би и постојао, пре тога би Устав Србије морао да се… »

Вести дана »