Повезане вести
Шапић: Решење за статус Косова и Метохије само уз референдум
РТВ 28.10.2020
БЕОГРАД - Лидер партије СПАС и председник Општине Нови Београд Александар Шапић изјавио је да статус Косова и Метохије не може да се реши без референдума. "Сигуран сам да не постоји ниједан човек у Србији који је спреман да изађе… »
Шапић: Решење за статус Косова и Метохије само уз референдум
Правда 28.10.2020
Лидер партије СПАС и председник Општине Нови Београд Александар Шапић изјавио је да статус Косова и Метохије не може да се реши без референдума. "Сигуран сам да не постоји ниједан човек у Србији који је спреман да изађе и потпише… »
Шапић: Решење за статус КИМ само уз референдум
Нова 28.10.2020
Лидер партије СПАС и председник Општине Нови Београд Александар Шапић изјавио је да статус Косова и Метохије не може да се реши без референдума. “Сигуран сам да не постоји ниједан човек у Србији који је спреман да изађе и потпише… »
Шапић: Не постоји човек који би у тренутним околностима признао Косово
Бета 28.10.2020
Председник Српског патриотског савеза (СПАС) Александар Шапић изјавио је да у Србији не постоји човек који би у тренутним околностима признао независност Косова и додао да када би и постојао, пре тога би Устав Србије морао да се… »
Шапић: У Србији не постоји човек који би у тренутним околностима признао Косово
Н1 Инфо 28.10.2020
Председник Српског патриотског савеза (СПАС) Александар Шапић изјавио је да у Србији не постоји човек који би у тренутним околностима признао независност Косова и додао да када би и постојао, пре тога би Устав Србије морао да се… »
Вести дана »

ВЈТ поднело оптужни предлог против осумњиченог да је на ВМА напао војне полицајце
Н1 Инфо пре 18 минутајош 47 повезаних

Студент у Новом Саду ступио у штрајк глађу због притвора
Сербиан Невс Медиа пре 48 минутајош 15 повезаних

Овако је Роберт Редфорд дошао до 200 милиона долара: Један филм зарадио сумануту суму
Курир пре 3 минутајош 44 повезане

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 1 сатјош 27 повезаних

Шта је то геноцид: Дефиниција, критике и колико их је било до сада
Данас пре 8 минутајош 36 повезаних