Повезане вести
"Душа ме боли" - Божинов предложио два појачања за бољи Партизан!
Спортске.нет 28.10.2020
Верује да би некадашњи саиграчи подигли клуб. Некадашњи фудбалер Партизана Валери Божинов остао је у лепо сећању "гробара" због привржености клубу који је посећивао чак и када је напустио Хумску. Бугарин никада није престао да… »
Божинов зна како треба: Због једне ствари га посебно боли душа – бивши нападач Партизана има ‘решење’!
Хот спорт 28.10.2020
Бугарски нападач Валериј Божинов (34) није дуго играо у Партизану, али су му црно-бели остали у срцу, као што је и он остао у срцима навијача. Чувени бугарски фудбалер и бивши нападач Партизана у црно-белом дресу је играо од… »
Божинова боли душа због Партизана: Зашто Саша Илић није у клубу?
Моззарт спорт 28.10.2020
„Он би са Данком Лазовићем направио страшан тим“, поручио је бугарски нападач. Није превише времена провео Валери Божинов у Партизану, али се сјајно инфилтрирао у црно-бело јато. За две сезоне у Београду стекао је много… »
Душа ме боли што Саша илић није у Партизану: Божинов има решење за проблеме у Хумској!
Мондо 28.10.2020
"Мислим да би у сарадњи Лазовићем, који обожава Партизан, Саша направио велике ствари и страшну екипу". "Мислим да би у сарадњи Лазовићем, који обожава Партизан, Саша направио велике ствари и страшну екипу". Бугарски нападач… »
Вести дана »

Раднички уписао трећу победу у низу, минималац Пазара против Војводине
РТС пре 15 минутајош 25 повезаних

Сајбер напад изазвао велике поремећаје и отказивања летова на главним европским аеродромима
Наслови.аи пре 15 минутајош 31 повезана

"Узми рачун и победи": Извучени добитници у новом кругу наградне игре
Мој Нови Сад пре 40 минутајош 22 повезане

уживо Партизан - Црвена звезда 0:1 (полвреме): Предност шампиона
Еуроневс пре 15 минутајош 58 повезаних

Адриана Вилагош осма у финалу бацања копља на СП у Токију; контроверза у мушкој штафети 4кс400м
Наслови.аи пре 35 минутајош 67 повезаних