Povezane vesti

"Duša me boli" - Božinov predložio dva pojačanja za bolji Partizan!

"Duša me boli" - Božinov predložio dva pojačanja za bolji Partizan!

Sportske.net 28.10.2020
Veruje da bi nekadašnji saigrači podigli klub. Nekadašnji fudbaler Partizana Valeri Božinov ostao je u lepo sećanju "grobara" zbog privrženosti klubu koji je posećivao čak i kada je napustio Humsku. Bugarin nikada nije prestao da navija za "crno-bele"… »
Božinov zna kako treba: Zbog jedne stvari ga posebno boli duša – bivši napadač Partizana ima ‘rešenje’!

Božinov zna kako treba: Zbog jedne stvari ga posebno boli duša – bivši napadač Partizana ima ‘rešenje’!

Hot sport 28.10.2020
Bugarski napadač Valerij Božinov (34) nije dugo igrao u Partizanu, ali su mu crno-beli ostali u srcu, kao što je i on ostao u srcima navijača. Čuveni bugarski fudbaler i bivši napadač Partizana u crno-belom dresu je igrao od 2015. do 2017. godine, i… »
Božinova boli duša zbog Partizana: Zašto Saša Ilić nije u klubu?

Božinova boli duša zbog Partizana: Zašto Saša Ilić nije u klubu?

Mozzart sport 28.10.2020
„On bi sa Dankom Lazovićem napravio strašan tim“, poručio je bugarski napadač. Nije previše vremena proveo Valeri Božinov u Partizanu, ali se sjajno infiltrirao u crno-belo jato. Za dve sezone u Beogradu stekao je mnogo prijatelje u Humskoj, pa otuda ne… »
Duša me boli što Saša ilić nije u Partizanu: Božinov ima rešenje za probleme u Humskoj!

Duša me boli što Saša ilić nije u Partizanu: Božinov ima rešenje za probleme u Humskoj!

Mondo 28.10.2020
"Mislim da bi u saradnji Lazovićem, koji obožava Partizan, Saša napravio velike stvari i strašnu ekipu". "Mislim da bi u saradnji Lazovićem, koji obožava Partizan, Saša napravio velike stvari i strašnu ekipu". Bugarski napadač Valerij Božinov (34) nije… »

Vesti dana »

Vreme: Kada stiže osveženje?

Vreme: Kada stiže osveženje?

Zoom UE pre 43 minutajoš 10 povezanih
Imaju 90 godina, sinoć su ispisale istoriju US Opena

Imaju 90 godina, sinoć su ispisale istoriju US Opena

Telegraf pre 13 minutajoš 11 povezanih
Na današnji dan, 5. septembar

Na današnji dan, 5. septembar

Šabačke novosti pre 1 satjoš 4 povezane
JKP „Naissus“: PLANIRANI RADOVI ZA NEDELjU

JKP „Naissus“: PLANIRANI RADOVI ZA NEDELjU