Повезане вести

Нови Сад до краја године добија бисту Тараса Шевченка

НовиСад.цом 28.10.2020
Нови Сад - Биста украјинског песника Тараса Шевченка биће постављена у Новом Саду до краја 2020, три године од прихватања идеје да наш град добије обележје посвећено овом украјинском хероју. Градоначелник Новог Сада Милош… »

Радио 021 28.10.2020
Биста украјинског песника Тараса Шевченка биће постављена у Новом Саду до краја 2020, три године од прихватања идеје да војвођанска престоница добије обележје посвећено овом украјинском хероју. Градоначелник Новог Сада Милош… »
Нови Сад до краја године добија бисту украјинског песника

Нови Сад до краја године добија бисту украјинског песника

РТВ 28.10.2020
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је у Градској кући амбасадора Украјине у Републици Србији Њ.Е. Олександра Александровича. Они су разговарали о пријатељству Украјине и Србије и два братска словенска… »
Вучевић примио амбасадора Украјине: Ми као два братска словенска народа можемо да сарађујемо у многим областима

Вучевић примио амбасадора Украјине: Ми као два братска словенска народа можемо да сарађујемо у многим областима

Мондо 28.10.2020
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је у Градској кући амбасадора Украјине у Републици Србији Њ.Е. Олександра Александровича. Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је у Градској кући амбасадора Украјине у… »
Амбасадор Украјине посетио нови САД! Вучевић: Можемо да сарађујемо у многим областима, превасходно културе

Амбасадор Украјине посетио нови САД! Вучевић: Можемо да сарађујемо у многим областима, превасходно културе

Србија данас 28.10.2020
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је у Градској кући амбасадора Украјине у Републици Србији Њ.Е. Олександра Александровича. Они су разговарали о пријатељству Украјине и Србије и два братска словенска народа, као и о… »
Амбасадор Украјине посетио Нови Сад

Амбасадор Украјине посетио Нови Сад

Дневник 28.10.2020
НОВИ САД: Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је у Градској кући амбасадора Украјине у Републици Србији Њ.Е. Олександра Александровича. Они су разговарали о пријатељству Украјине и Србије и два братска словенска… »
Вучевић: Ми као два братска словенска народа можемо да сарађујемо у многим областима, превасходно културе

Вучевић: Ми као два братска словенска народа можемо да сарађујемо у многим областима, превасходно културе

Курир 28.10.2020
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић примио је у Градској кући амбасадора Украјине у Републици Србији Њ.Е. Олександра Александровича. Они су разговарали о пријатељству Украјине и Србије и два братска словенска народа, као и о… »

Вести дана »