Povezane vesti
Erdoan preti novom vojnom operacijom u Siriji
Slobodna Evropa 28.10.2020
Turski predsednik Redžep Tajip Erdoan (Recep Tayyip Erdogan) zapretio je danas (28. oktobar) da će pokrenuti novu vojnu operaciju na severu Sirije ako se kurdski borci ne povuku iz područja tursko-sirijske granice. Erdoan je, u obraćanju poslanicima u… »
Turska preti novom vojnom operacijom u Siriji
Nova 28.10.2020
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan zapretio je danas da će pokrenuti novu vojne operacije na severu Sirije ako se kurdski borci ne povuku iz područja tursko-sirijske granice. Erdogan je, u obraćanju poslanicima u parlamentu, rekao da je ruski… »
Erdogan zapretio pokretanjem novih vojnih operacija u Siriji
N1 Info 28.10.2020
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan zapretio je da će pokrenuti nove vojne operacije na severu Sirije, ako se kurdski borci ne povuku iz područja tursko-sirijske granice. Erdogan je, u obraćanju poslanicima u parlamentu, rekao da je ruski vazdušni… »
Turska preti novom vojnom operacijom u Siriji
Danas 28.10.2020
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan zapretio je danas da će pokrenuti novu vojne operacije na severu Sirije ako se kurdski borci ne povuku iz područja tursko-sirijske granice. Erdogan je, u obraćanju poslanicima u parlamentu, rekao da je ruski… »
Vesti dana »
Počela legalizacija "svoj na svome"! Prijava nelegalnih objekata na digitalnoj platformi otvorena jutros u 4! Evo i kakav je postupak, postoje tri načina
Kurir pre 19 minutajoš 40 povezanih
(Video) Razbuktao se rat, već ima mrtvih! Borbeni avioni gađaju, pakao počeo u zoru: Odjekuju eksplozije, u toku masovna evakuacija
Blic pre 24 minutajoš 30 povezanih
Tramp kritikovao Zelenskog: Razočaran sam što ukrajinski predsednik nije pročitao američki mirovni predlog
Serbian News Media pre 1 satjoš 31 povezana
"Bilo mi je teško da ih ostavim..." Dončić vrlo emotivan nakon što je drugi put postao tata: "Dve devojčice, sigurno će mi od života napraviti pakao"
Kurir pre 19 minutajoš 31 povezana
NIS-ove pumpe od jutros rade, plaćanje i dalje moguće Dina karticama, kešom i IPS-om
Glas Zaječara pre 34 minutajoš 19 povezanih