Povezane vesti
VIDEO Tramp: Okončao sam 400 godina dug sukob između Srbije i Kosova
Radio 021 28.10.2020
Predsednik SAD Donald Tramp je na predizbornom skupu u Nebraski u utorak uveče rekao da je upravo on okončao "400 godina sukoba između Srbije i Kosova". Govoreći o sporazumu koji su potpisali Beograd i Priština u Vašingtonu, Tramp je rekao da je… »
Tramp o sporazumu Beograda i Prištine: Zaustavili smo sukob star 400 godina
RTS 28.10.2020
Donald Tramp, predsednik Sjedinjenih Američkih Država, sinoć je u Nebraski održao predizborni skup, gde se tokom svog govora ponovo pohvalio sporazumom potpisanim u Vašingtonu u septembru između Beograda i Prištine, piše "Gazeta ekspres". Donald Tramp je… »
Tramp rekao da je on okončao "400 godina sukoba između Srbije i Kosova"
N1 Info 28.10.2020
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp je na predizbornom skupu u Nebraski rekao da je upravo on okončao 400 godina sukoba između Srbije i Kosova, prenosi RTK. "Sve je trajalo 20 minuta. Borili su se 40 godina, mada mislim da se bore 400… »
Tramp: Vučić i Hoti su se grlili i ljubili u Ovalnoj sobi
Nova 28.10.2020
Predsednik SAD Donald tramp na poslednjem u nizu svojih predizbornih mitinga ponovio je još jednom priču o svojoj ulozi u razrešenju konflikta između Beograda i Prištine - makar onako kako ga on vidi. “Znate, ja sam nominovan za Nobelovu nagradu za mir… »
Vesti dana »

Vučić se oglasio nakon sastanka sa Rubiom u Njujorku: Fokus na rešavanju pitanja tarifa, ali i novim investicijama (foto)
Blic pre 16 minutajoš 16 povezanih

Uživo raketni udar na Rusiju, ima ranjenih Putinova vojska zatvara "džep" na ključnom mestu, zatim sledi žestoka ofanzova!
Alo pre 16 minutajoš 15 povezanih

Pre podne sunčano, uveče kiša i grmljavina na severu Srbije
Glas Zaječara pre 5 minutajoš 13 povezanih

Grupa mladića pretukla tinejdžera (17) na Paliluli, hitno prevezen u Urgentni
Blic pre 26 minutajoš 17 povezanih