Повезане вести

Знао сам да је Новак готов: Надал је гледао голф, а онда су почеле да стижу поруке!

Знао сам да је Новак готов: Надал је гледао голф, а онда су почеле да стижу поруке!

Мондо 28.10.2020
Пред то чувено финале било је предвиђања и Ђоковићеве и Надалове победе, али "краљ шљаке" запечатио је свој надимак. Пред то чувено финале било је предвиђања и Ђоковићеве и Надалове победе, али "краљ шљаке" запечатио је… »
Надал поново о Иванишевићевој изјави, Новаковој дисквалификацији… (ВИДЕО)

Надал поново о Иванишевићевој изјави, Новаковој дисквалификацији… (ВИДЕО)

Вести онлине 28.10.2020
Шпански тенисер Рафаел Надал прокоментарисао је још једном дисквалификацију Новака Ђоковића са УС опена. – Био сам код куће и гледао сам голф када је Ђоковић дисквалификован са УС опена. Сви су кренули да ми шаљу поруке. Када… »
"Када сам видео шта је Новак урадио знао сам да је готов": Рафа о дисквалификацији са УС Опена

"Када сам видео шта је Новак урадио знао сам да је готов": Рафа о дисквалификацији са УС Опена

Телеграф 28.10.2020
- Правила су јасна, баш није имао среће - каже други тенисер света. Други тенисер света Рафаел Надал посветио се, после освајања 13. Ролан Гароса у каријери, голфу и гостовањимау медијима, а у интервјуу за телевизију Мовистар… »

Вести дана »