Povezane vesti
Miroslav Škoro pozitivan na koronavirus
N1 Info 28.10.2020
Poslanik hrvatskog Sabora i lider Domovinskog pokreta Miroslav Škoro objavio je u sredu da je pozitivan na kovid-19 i kako ima blage simptome bolesti. "Razvio sam blage simptome, pridržavam se lekarskih uputa i očekujem brz oporavak“, objavio je… »
Korona na Hrvatskoj desnici: Čelnik Domovinskog pokreta pozitivan na virus, evo kako komentariše simptome
Kurir 28.10.2020
Miroslav Škoro, član parlamenta i lider Pokreta za domovinu, objavio je u sredu da je pozitivan na Covid-19 i da ima blage simptome bolesti. „Dragi prijatelji, kao što znate, u samoizolaciji sam od 16. oktobra, jer sam bio u kontaktu sa članom… »
Miroslav Škoro pozitivan na korona virus!
Alo 28.10.2020
Škoro kaže da se pridržava lekarskih uputstava i da se nada brzom oporavku. Predsednik opozicionog Domovinskog pokreta i poslanik u hrvatskom parlamentu pozitivan je na korona virus i ima blage simptome bolesti. Škoro je to saopštio na svom fejsbuk… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 3 satajoš 1 povezana