Povezane vesti
Miroslav Škoro pozitivan na koronavirus
N1 Info 28.10.2020
Poslanik hrvatskog Sabora i lider Domovinskog pokreta Miroslav Škoro objavio je u sredu da je pozitivan na kovid-19 i kako ima blage simptome bolesti. "Razvio sam blage simptome, pridržavam se lekarskih uputa i očekujem brz oporavak“, objavio je Škoro na… »
Korona na Hrvatskoj desnici: Čelnik Domovinskog pokreta pozitivan na virus, evo kako komentariše simptome
Kurir 28.10.2020
Miroslav Škoro, član parlamenta i lider Pokreta za domovinu, objavio je u sredu da je pozitivan na Covid-19 i da ima blage simptome bolesti. „Dragi prijatelji, kao što znate, u samoizolaciji sam od 16. oktobra, jer sam bio u kontaktu sa članom Odbora za… »
Miroslav Škoro pozitivan na korona virus!
Alo 28.10.2020
Škoro kaže da se pridržava lekarskih uputstava i da se nada brzom oporavku. Predsednik opozicionog Domovinskog pokreta i poslanik u hrvatskom parlamentu pozitivan je na korona virus i ima blage simptome bolesti. Škoro je to saopštio na svom fejsbuk… »
Vesti dana »

Donald Tramp tvrdi da zaslužuje Nobelovu nagradu za mir zbog angažmana u rešavanju sukoba Srbije i Kosova, Indije i Pakistana
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 16 povezanih

Viši sud u Zaječaru poništio rešenje GIK-a kojim se odbijaju prigovori opozicije
RTV pre 5 satijoš 15 povezanih

Sukob Izraela i Irana: Vazdušni napadi, diplomatski sukobi i nuklearna pretnja
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 26 povezanih

Sumnja na podmetanje požara kod Omiša i Makarske: Izbijanje i širenje vatre sa evakuacijom stanovnika
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 47 povezanih