Повезане вести

Звезда преставила ново појачање: Доносим разноликост, а знам и где сам дошао

Звезда преставила ново појачање: Доносим разноликост, а знам и где сам дошао

Вести онлине 28.10.2020
Крилни центар из САД, Џони О′Брајант, званично је после обављених лекарских прегледа потписао уговор са црвено-белима до краја сезоне. Он је истакао да добро зна величину клуба у који је дошао. – Све што желим је да доносим… »
О’Брајант озваничен: Доносим разноликост, могу да шутирам за три поена

О’Брајант озваничен: Доносим разноликост, могу да шутирам за три поена

Моззарт спорт 28.10.2020
“Све што желим је да доносим победе клубу, тиму”. Џони О’Брајант и званично је потписао уговор са Црвеном звездом за коју ће након успешно обављених лекарских прегледа и тестова наступати у такмичарској сезони 2020/2021… »
ГОТОВО - Звезда озваничила још једно велико појачање!

ГОТОВО - Звезда озваничила још једно велико појачање!

Спортске.нет 28.10.2020
Српски евролигаш од данас још јачи! ''Џони О'Брајант среду је и званично потписао уговор са Црвеном звездом за коју ће након успешно обављених лекарских прегледа и тестова наступати у такмичарској сезони 2020-2021'', потврђено… »
"Донећу звезди шта јој недостаје": Црвено-бели потписали звучно појачање

"Донећу звезди шта јој недостаје": Црвено-бели потписали звучно појачање

Мондо 28.10.2020
Џони О'Брајант је дошао на Мали Калемегдан и званично постао део тима Саше Обрадовића. Џони О'Брајант је дошао на Мали Калемегдан и званично постао део тима Саше Обрадовића Званично је - Џони О'Брајант дефинитивно је постао… »
О’Брајант потписао: Звезди недостаје играч као што сам ја

О’Брајант потписао: Звезди недостаје играч као што сам ја

Нова 28.10.2020
Џони О'Брајант и званично је потписао уговор са Црвеном звездом, за коју ће након успешно обављених лекарских прегледа и тестова наступати у текућој сезони. Већ се ставио на располагање Саши Обрадовићу и тренира са тимом, а у… »

Вести дана »