Povezane vesti

Grlili se, krstili, a neki su i salutirali: Ovako su novi ministri polagali zakletvu, a evo kako je Dačić ispoštovao…

Blic 29.10.2020
Jedni su se krstili, drugi salutirali, treći slali poljupce, a neki ni u svečanom trenutku nisu odustajali od nošenja zaštitnih maski. Tako su izgledali trenutci nakon što su sada već i formalno ministri u novoj Vladi Srbije položili zakletvu… »

Tahiri: Kosovo nikad više neće čuvati Srbija

Vesti online 29.10.2020
Prvi potpredsednik kosovske vlade Besnik Tahiri je, nakon što su članovi srpske vlade juče položili zakletvu u Skupštini Srbije u čijem tekstu se pominjanje Kosovo, uputio poruku premijerki Srbije – da Kosovo nikad više neće čuvati Srbija… »

Srbija dobila novu Vladu: Ovo je zvaničan spisak ministara

Pravda 29.10.2020
Skupština Srbije juče je izabrala novu Vladu, šesnaestu od uvođenja višestranačja u našoj zemlji. Tim u Nemanjinoj 11 imaće 24 člana - 23 ministra, od čega dva bez portfelja, i premijerku Anu Brnabić koja je danas pred poslanicima iznela… »

Pregled dana na kuriru: Ovo su najvažnije vesti koje su obeležile dan za nama

Kurir 29.10.2020
Pregled najvažnijih vesti za sredu, 28. oktobar. Dan koji je za nama, u Srbiji je izgledao ovako: SRBIJA DOBILA NOVU VLADU: Premijerka Ana Brnabić i ministri položili zakletvu Srbija je večeras dobila novu vladu koju su većinom glasova izabrali… »

Srbija dobila novu vladu: Ministri se uparadili za zakletvu, pantalone dominirale i kod dama

Kurir 29.10.2020
Pojedini članovi Vlade su čak i u nošenju zaštitnih maski videli priliku da iskažu svoj modni stil. Svakako da je na prvom mestu juče u Narodnoj skupštini bilo glasanje za tim u Nemanjinoj 11, koji je, uz ekspoze, predstavila mandatarka Ana… »

Ministri već na zadacima: Danas prva sednica Vlade Srbije

Večernje novosti 29.10.2020
POSLANICI Narodne skupštine Srbije izabrali su novu vladu, a premijerka Ana Brnabić je u svom završnom obraćanju najavila i prvu sednicu. Tim iz Nemanjine će se sastati već danas u osam časova. Prethodno su premijerka i ministri položili zakletvu… »

Srbija dobila novu Vladu: Ana Brnabić drugi put premijerka, ministri položili zakletvu

Blic 28.10.2020
Srbija je večeras dobila novu Vladu koju su većinom glasova večeras izabrali poslanici nakon glasanja javnom prozivkom. Za novu Vladu, na čijem je čelu po drugi put Ana Brnabić, glasalo je 227 poslanika, protiv je bilo pet poslanika, a uzdržanih… »

Srbija dobila novu Vladu: Ovo je zvaničan spisak ministara

Večernje novosti 28.10.2020
SKUPŠTINA Srbije danas je izabrala novu Vladu, šesnaestu od uvođenja višestranačja u našoj zemlji. Tim u Nemanjinoj 11 imaće 24 člana - 23 ministra, od čega dva bez portfelja, i premijerku Anu Brnabić koja je danas pred poslanicima iznela… »

Pogledajte: Ministri položili zakletvu i u Skupštini Srbije izgovorili ove reči (video)

Večernje novosti 28.10.2020
POSLANICI Narodne skupštine Srbije su danas izabrali novu Vladu Republike Srbije. Od 232 narodna poslanika, 227 je glasalo "Za", pet je glasalo "Protiv", uzdržanih nije bilo. Tim u Nemanjinoj 11 imaće 24 člana - 23 ministra, od čega dva bez… »

Prva sednica nove vlade sutra u osam: Novi ministri odmah na radnim zadacima

Večernje novosti 28.10.2020
POSLANICI Narodne skupštine Srbije danas su izabrali novu vladu. Premijerka Ana Brnabić je u svom završnom obraćanju najavila i prvu sednicu vlade. Tim iz Nemanjine će se sastati već sutra ujutru u 8 časova. Prethodno su premijerka i ministri… »

Vesti dana »