Povezane vesti

Makron: Od petka karantin na nacionalnom nivou

Dnevnik 29.10.2020
PARIZ: U Francuskoj će od petka, 30. oktobra, ponovo biti uveden karantin na nacionalnom nivou u pokušaju da obuzdamo epidemija Kovida-19, koja ponovo preti da izbegne kontroli, saopštio je u sredu uveče francuski predsednik Emanuel Makron. Kako je… »

Od sutra karantin u FRANCUSKOJ: Epidemija preti da izbegne kontroli

Večernje novosti 29.10.2020
U FRANCUSKOJ će od petka, 30. oktobra, ponovo biti uveden karantin na nacionalnom nivou u pokušaju da obuzdamo epidemiju Kovida-19, koja ponovo preti da izbegne kontroli, saopštio je u sredu uveče francuski predsednik Emanuel Makron. Kako je objasnio… »

Francuska od petka ide u karantin

Al Jazeera 29.10.2020
Mjere će biti ublažene kada dnevni broj zaraženih padne na 5.000 sa trenutnih 40.000, rekao je Emmanuel Macron. U Francuskoj će od petka ponovo biti uveden karantin na nacionalnom nivou, u pokušaju da se obuzda epidemija COVID-19, koja ponovo prijeti… »

"Drugi talas će biti smrtonosniji": Zbog eksplozije zaraženih korona virusom Francuska uvodi karantin na nacionalnom nivou…

Blic 28.10.2020
U Francuskoj će od petka, 30. oktobra, ponovo biti uveden karantin na nacionalnom nivou u pokušaju da obuzdamo epidemiju Kovida-19, koja ponovo preti da izbegne kontroli - saopštio je večeras francuski predsednik Emanuel Makron. Blokada će trajati do… »

Uvodi se karantin na nacionalnom nivou: Makron zbog epidemije virusa korona naredio ponovno zaključavanje

Večernje novosti 28.10.2020
FRANCUSKA je ponovo proglasila opšti karantin. Predsednik ove zemlje Emanuel Makron obratio se u sredu uveče naciji i saopštio da će izolacija trajati najkraće do 1. decembra. Istovremeno je poručio da će se svakih 15 dana vršiti evaluacija… »

Vesti dana »