Повезане вести

Др Масерати тврди да нам је лек против короне све време ту

Нова 29.10.2020
Професор Медицинског факултета Горан Белојевић, у јавности познат и као др Масерати, у емисији "Пробуди се" појавио се с визиром и објаснио зашто сматра да су пробиотици једини лек против короне. “Ја тврдим већ шест месеци да се… »

Нова 29.10.2020
Професор Медицинског факултета Горан Белојевић, у јавности познат и као др Масерати, у емисији "Пробуди се" појавио се с визиром и објаснио зашто сматра да су пробиотици једини лек против короне. “Ја тврдим већ шест месеци да се… »
Може ли пробиотик да спречи корону – докторка решава дилему

Може ли пробиотик да спречи корону – докторка решава дилему

Нова 29.10.2020
Све чешће чујемо да су пробиотици неизмерно важни за наше здравље јер нам је имунитет уз њих јачи, па смо отпорнији на болести. Да ли је тако и да ли су пробиотици заиста лек за све, па и за корону и рак, како неки тврде, за… »
Др Масерати објаснио: Лек против короне све време нам је ту! Вирус бежи од бактерија као враг од тамјана! Ево како да се лечимо…

Др Масерати објаснио: Лек против короне све време нам је ту! Вирус бежи од бактерија као враг од тамјана! Ево како да се лечимо…

Курир 29.10.2020
Професор Медицинског факултета Горан Белојевић, у јавности познат и као др Масерати, појавио се с везиром и објаснио зашто сматра да су пробиотици једини лек против короне. “Ја тврдим већ шест месеци да се ова пандемија може… »

Вести дана »