Повезане вести
Зверев оптужен за насиље: Једна девојка описала детаље туче који упућују на њега, друга трудна са њим и неће да га види…
Вести онлине 29.10.2020
Александар Зверев у великом је проблему након што је његова бивша девојка Бренда Петеа објавила да је трудна и да не жели да га види, уз то мета је и озбиљних оптужби да је злостављао своју некадашњу девојку Олгу Шарипову… »
Озбиљне оптужбе: Саша је хтео да ме угуши јастуком!
Н1 Инфо 29.10.2020
Немачки тенисер Александар Зверев оптужен је за злостављање од стране бивше девојке Олге Шарипове. Шарипова је најпре на свом Инстаграм профилу обелоданила тежак период кроз који је пролазила, али није именовала Зверева. Ипак… »
Шокантна исповест бивше девојке седмог тенисера на планети: ‘Хтео је да ме угуши јастуком’
Хот спорт 29.10.2020
Озбиљне оптужбе! Бивша девојка Саше Зверева проговорила је за медије о страшном догађују. За портал Цхампионат.ру , Олга Шарипова је говорила о злостављању од стране тренутно седмог тенисера на АТП ранг листи. – Једног дана… »
Страшна исповест девојке Саше Зверева: Хтео је да ме угуши
Нова 29.10.2020
Александар Зверев, немачки тенисер, нашао се у центру пажње светске јавности због исповести његове бивше девојке. Олга Шарипова је изнела скандалозне наводе о понашању једног од најталентованијих светских играча. Она је навела… »
Покушао је да ме угуши јастуком, ударао главу: О зид... Чувени тенисер у центру скандала, тешке оптужбе и планетарно осуђивање…
Спортал блиц 29.10.2020
Након вести о трудноћи скорије бивше девојке, огласила се још једна некадашња љубав тенисера и подигла велику прашину објавом на друштвеним мрежама. Оља Шарипова је отворила душу и открила како је била злостављана од стране… »
Александар звер(ев): Бивша девојка оптужила немачког тенисера за насиље у породици
Вечерње новости 29.10.2020
НЕМАЧКИ тенисер Александар Зверев је у само 24 сата постао централна фигура чак две афере које немају везе са "белим спортом" него са његовим, како се оспоставља више него бурним, љубавним животом. Само неколико сати након што… »
Зверев оптужен да је тукао девојку: Објавила је потресне детаље и све се поклапа да је он у питању
Телеграф 29.10.2020
Скандал дрма свет тениса. Александар Зверев мета је озбиљних оптужби да је злостављао своју некадашњу девојку Олгу Шарипову. Рускиња која се неколико година забављала са Зверевим огласила се на Инстаграму потресном објавом у… »
Вести дана »
ВИДЕО Почела пријава за легализацију нелегалних објеката: Отворена платформа, објављено и видео упутство
Радио 021 пре 54 минутајош 14 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 34 минутајош 14 повезаних
Нови рат земаља које је Трамп "помирио"! Краљевска војска дигла борбене авионе, испаљене ракете, има мртвих, родитељи у паници трче по децу у школу (видео)
Курир пре 4 минутајош 10 повезаних
Јутро магловито и облачно, поподне повремени сунчани интервали, температура до 12 степени
Глас Западне Србије пре 18 минутајош 9 повезаних