Povezane vesti

Zverev optužen za nasilje: Jedna devojka opisala detalje tuče koji upućuju na njega, druga trudna sa njim i neće da ga…

Zverev optužen za nasilje: Jedna devojka opisala detalje tuče koji upućuju na njega, druga trudna sa njim i neće da ga…

Vesti online 29.10.2020
Aleksandar Zverev u velikom je problemu nakon što je njegova bivša devojka Brenda Petea objavila da je trudna i da ne želi da ga vidi, uz to meta je i ozbiljnih optužbi da je zlostavljao svoju nekadašnju devojku Olgu Šaripovu. Naime, Ruskinja koja… »
Ozbiljne optužbe: Saša je hteo da me uguši jastukom!

Ozbiljne optužbe: Saša je hteo da me uguši jastukom!

N1 Info 29.10.2020
Nemački teniser Aleksandar Zverev optužen je za zlostavljanje od strane bivše devojke Olge Šaripove. Šaripova je najpre na svom Instagram profilu obelodanila težak period kroz koji je prolazila, ali nije imenovala Zvereva. Ipak, nešto kasnije sa… »
Šokantna ispovest bivše devojke sedmog tenisera na planeti: ‘Hteo je da me uguši jastukom’

Šokantna ispovest bivše devojke sedmog tenisera na planeti: ‘Hteo je da me uguši jastukom’

Hot sport 29.10.2020
Ozbiljne optužbe! Bivša devojka Saše Zvereva progovorila je za medije o strašnom događuju. Za portal Championat.ru , Olga Šaripova je govorila o zlostavljanju od strane trenutno sedmog tenisera na ATP rang listi. – Jednog dana šetala sam… »
Strašna ispovest devojke Saše Zvereva: Hteo je da me uguši

Strašna ispovest devojke Saše Zvereva: Hteo je da me uguši

Nova 29.10.2020
Aleksandar Zverev, nemački teniser, našao se u centru pažnje svetske javnosti zbog ispovesti njegove bivše devojke. Olga Šaripova je iznela skandalozne navode o ponašanju jednog od najtalentovanijih svetskih igrača. Ona je navela da je prošle… »
Pokušao je da me uguši jastukom, udarao glavu: O zid... Čuveni teniser u centru skandala, teške optužbe i planetarno…

Pokušao je da me uguši jastukom, udarao glavu: O zid... Čuveni teniser u centru skandala, teške optužbe i planetarno…

Sportal blic 29.10.2020
Nakon vesti o trudnoći skorije bivše devojke, oglasila se još jedna nekadašnja ljubav tenisera i podigla veliku prašinu objavom na društvenim mrežama. Olja Šaripova je otvorila dušu i otkrila kako je bila zlostavljana od strane nekadašnjeg… »
Aleksandar zver(ev): Bivša devojka optužila nemačkog tenisera za nasilje u porodici

Aleksandar zver(ev): Bivša devojka optužila nemačkog tenisera za nasilje u porodici

Večernje novosti 29.10.2020
NEMAČKI teniser Aleksandar Zverev je u samo 24 sata postao centralna figura čak dve afere koje nemaju veze sa "belim sportom" nego sa njegovim, kako se ospostavlja više nego burnim, ljubavnim životom. Samo nekoliko sati nakon što je sedmi igrač… »
Zverev optužen da je tukao devojku: Objavila je potresne detalje i sve se poklapa da je on u pitanju

Zverev optužen da je tukao devojku: Objavila je potresne detalje i sve se poklapa da je on u pitanju

Telegraf 29.10.2020
Skandal drma svet tenisa. Aleksandar Zverev meta je ozbiljnih optužbi da je zlostavljao svoju nekadašnju devojku Olgu Šaripovu. Ruskinja koja se nekoliko godina zabavljala sa Zverevim oglasila se na Instagramu potresnom objavom u kojoj je saopštila da… »

Vesti dana »