Повезане вести

„Ја сам момче са Косова“ – косовска бајка за наредне генерације

„Ја сам момче са Косова“ – косовска бајка за наредне генерације

РТС 29.10.2020
Из необичне сарадње глумца Милана Васића и трубача Дејана Петровића и његовог оркестра, настала је песма „Ја сам момче са Косова“ коју ће на дигиталним платформама за дистрибуцију музике објавити ПГП РТС. Јутјуб премијера спота… »
Милан Васић и Дејан Петровић удружили снаге: Погледајте спот за песму "Ја сам момче са Косова" (видео)

Милан Васић и Дејан Петровић удружили снаге: Погледајте спот за песму "Ја сам момче са Косова" (видео)

Блиц 29.10.2020
Глумац Милан Васић и трубач Дејан Петровић удружили су се и снимили нову верзију старе песме "Ја сам момче са Косова" Светомира Илића Сикија из 1988. године, а спот за ту нумеру, представљен је данас у Радио Београду. Спот се… »
Чаролија која тера сузе на очи: Милан Васић и Дејан Петровић снимили стару песму Ја сам момче са Косова

Чаролија која тера сузе на очи: Милан Васић и Дејан Петровић снимили стару песму Ја сам момче са Косова

Вечерње новости 29.10.2020
ГЛУМАЦ Милан Васић и трубач Дејан Петровић удружили су се и снимили нову верзију старе песме "Ја сам момче са Косова". Ова нумера и спот биће званично представљени данас, а уметници не скривају задовољство оствареном сарадњом… »

Вести дана »