Повезане вести

Обрадовић: Химки је тим за Топ 8, шанса у чврстини

Обрадовић: Химки је тим за Топ 8, шанса у чврстини

Н1 Инфо 29.10.2020
Тренера Црвене звезде Сашу Обрадовића не заваравају лоши резултати Химкија ове сезоне и тврди да је реч о сјајној екипи. Уочи гостовања црвено-белих у шестом колу Евролиге, клуб из Подмосковља уписао је свих пет пораза и… »
Звезда игра "српску кошарку", лојду је све допуштено: "Њима је свеједно где играју, увек је исто"

Звезда игра "српску кошарку", лојду је све допуштено: "Њима је свеједно где играју, увек је исто"

Мондо 29.10.2020
Црвено-бели су допутовали у Москву, а њихов тамошњи домаћин зна шта да очекује од екипе Саше Обрадовића. Говорили су у Химкију о Звездином лидеру, њеном стилу и начину на који ће пробати да је зауставе. Црвено-бели су… »
Обрадовић: Химки види Звезду као шансу за прву победу

Обрадовић: Химки види Звезду као шансу за прву победу

Нова 29.10.2020
Кошаркаши Црвене звезде отпутовали су у Москву, где их у петак од 18 часова очекује меч 6. кола Евролиге са Химкијем. Српског евролигаша чека тешко гостовање у дворани „Митишчи арена“, у Подмосковљу. Црвено-бели ће тренирати у… »
Саша Обрадовић: Химки има екипу за топ 8, погодила их је корона

Саша Обрадовић: Химки има екипу за топ 8, погодила их је корона

Моззарт спорт 29.10.2020
„Ми имамо проблем са прилагођавањем новајлија“, поручио тренер црвено-белих. Кошаркаши Црвене звезде отпутовали су у Москву где их у петак од 18 часова очекује меч 6. кола Евролиге са Химкијем. Утакмица се игра у дворани… »
Саша Обрадовић пред гостовање у Русији: Химки је жељан победе, али имамо и ми своје адуте

Саша Обрадовић пред гостовање у Русији: Химки је жељан победе, али имамо и ми своје адуте

Хот спорт 29.10.2020
Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић каже да Химки у досадашњем току сезоне није показао право лице. Он је додао да верује да руска екипа у предстојећем мечу шестог кола Евролиге види шансу да се врати на победнички… »
Саша Обрадовић упозорава: ''Они су за Топ 8, сигурно!''

Саша Обрадовић упозорава: ''Они су за Топ 8, сигурно!''

Спортске.нет 29.10.2020
Тренер кошаркаша Црвене звезде Саша Обрадовић рекао је данас да је Химки квалитетан тим и да ће његова екипа имати шансу за победу само ако буде играла ангажовано током читаве утакмице. Кошаркаши Црвене звезде отпутовали су у… »
Обрадовић: Резултати Химкија последица корона вируса...

Обрадовић: Резултати Химкија последица корона вируса...

Дневник 29.10.2020
БЕОГРАД: Химки у досадашњем току сезоне није показао право лице, корона вирус и његове последице су их пореметиле и верујем да против нас виде шансу да се врате на победнички колосек, изјавио је тренер кошаркаша Црвене звезда… »
Саша Обрадовић: Химки је опасан кад је комплетан, али имамо и ми адуте

Саша Обрадовић: Химки је опасан кад је комплетан, али имамо и ми адуте

Вечерње новости 29.10.2020
КОШАРКАШИ Црвене звезде у петак од 18 часова гостују у Москви екипи Химкија у 6.колу Евролиге. Утакмица се игра у дворани „Митишчи Арена“ у Московској регији, а црвено-бели су отпутовали у Русију у најјачем саставу. Тим ће током… »

Вести дана »